cookie-og-privatlivspolitik
Jes Dorph ses yderst til venstre. På billedet kan også ses Chief 1, Thomas Buttenchøn, kendiskokken Umut Sakarya, komikeren Torben Chris og Youtuberen Niki Topgaard.
Jes Dorph ses yderst til venstre. På billedet kan også ses Chief 1, Thomas Buttenchøn, kendiskokken Umut Sakarya, komikeren Torben Chris og Youtuberen Niki Topgaard.
Foto: PR foto/Free

Gossip

Jes Dorph og Umut giver den gas i stjernespækket musikvideo

Chief 1 og Thomas Buttenschøn har inviteret en række celebre gæster til deres herrejulefrokost.
19. november 2020 kl. 10:00 Af Ritzau

Coronapandemien har sat en stopper for årets julefrokoster.

Men savner man traditionen, får man et strejf af sild og snaps i Chief 1 og Thomas Buttenschøns nye musikvideo til julesangen "Sol i december", som duoen netop har præsenteret.

Her har de inviteret TV2-værten Jes Dorph til en herre-julefrokost side om side med børnenes ven Hr. Skæg fra DR's Ramasjang-univers, kendiskokken Umut Sakarya, komikeren Torben Chris og Youtuberen Niki Topgaard.

- Vi havde lyst til at lave en totalt feel good-video, som kan sætte smil på folks ansigter, så vi samlede en lille skare af dejlige mennesker og skød en improviseret "hyggejulefrokost med gutterne". Vi har brug for hyggen i disse tider, siger Chief 1 i en pressemeddelelse.

I musikvideoen mæsker gæsterne sig i julegodter, og der bliver læst juleeventyr og hygget, inden der danses om juletræet - Jes Dorph med sin gave i form af et oppusteligt gangstativ.

Annonce

- Selv om vi hverken var fulde eller mere dumme end normalt, så var det utroligt dejligt, at jeg kunne føle mig som normal for en stund - specielt ford der stod en håndsprit lige på den anden side af kameraerne, siger Thomas Buttenschøn i pressemeddelelsen.

"Sol i december" er en hymne til solen, der skinner igennem selv de tungeste skyer, og til optimismen, kærligheden og næstekærligheden, forklarer han om julesangen.

- Julen er et åndehul. Vi lever i en tid, hvor kærligheden er vigtigere, end den nogensinde har været før. Og selv om verden kan virke, som om at den er vendt på hovedet, så er julen trods alt stadig hjerternes fest, tilføjer den 35-årige sangskriver.

Det er anden gang, at Thomas Buttenschøn og Chief 1 er gået musikalsk sammen.

I sommer udgav duoen nummeret "Alt er godt", som i skrivende stund har små 1,5 millioner streams på musiktjenesten Spotify.

Annonce

Se musikvideoen til "Sol i december" her: https://www.youtube.com/watch?v=n9z3Uv0r20o&feature=youtu.be

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

Annonce

ANNONCE