cookie-og-privatlivspolitik
Remee Jackman og Mathilde Gøhler er i forvejen forældre til datteren Kenya, som ofte optræder i parrets realityprogram "Remee og Mathilde" og på deres respektive Instagram-profiler. (Arkivfoto).

2

Billeder

Remee Jackman og Mathilde Gøhler er i forvejen forældre til datteren Kenya, som ofte optræder i parrets realityprogram "Remee og Mathilde" og på deres respektive Instagram-profiler. (Arkivfoto).
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Gossip

Remee og Mathilde afslører kønnet på deres andet barn

For snart en uge siden blev kendisparret Remee Jackman og Mathilde Gøhler forældre igen. Nu afslører de, at det er til endnu en lille pige.
25. oktober 2021 kl. 10:35 Af Ritzau

Kendisparret bestående af popproducer Remee Jackman og modellen Mathilde Gøhler blev tirsdag den 19. oktober forældre til deres andet fælles barn.

Og i en story på sin Instragram-profil afslører Mathilde Gøhler, at det er til endnu en lille pige.

- Søstre, skriver den 29-årige model til et billede af den nyfødte baby og hendes storesøster.

Parret har nemlig i forvejen datteren Kenya Veneda Gøhler Jackman, som er seks år gammel. Ifølge parret er hun opkaldt efter det afrikanske land, som hun blev undfanget i.

Mens Kenya er modelmor Mathilde Gøhlers første barn, så har Remee også datteren Emma, der er 22 år gammel, fra et tidligere forhold.

Annonce

Remee og Mathilde Gøhler har siden efteråret 2014 dannet par, og siden december 2018 har de vist deres hverdag frem i realityserien "Remee og Mathilde", som sendes på Discovery+.

Remee Jackman har tidligere lavet hits som juleklassikeren "Let Love Be Love" og var i mange år en del af dommertrioen i seersuccesen "X Factor", mens Mathilde Gøhler er af Danmark mest eftertragtede modeller.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE