cookie-og-privatlivspolitik
Det gamle atlektikstadion i Nykøbing skulle 20. maj have lagt græs til endnu en udgave af Den Store Havefest, men det bliver ikke til noget.
Det gamle atlektikstadion i Nykøbing skulle 20. maj have lagt græs til endnu en udgave af Den Store Havefest, men det bliver ikke til noget.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Den Store Havefest aflyser

Kun polititilladelsen manglede, men nu er det aflyst.
06. april 2020 kl. 22:30 Af David Arnholm

Annonce

NYKØBING - Det er noget frygteligt noget! Vi må lukke ned, ligesom alle andre.

Sådan lyder det fra Jane Pedersen, kvinden som med foreningen Fru P's Musikverden står bag Den Store Havefest, der 20. maj skulle have budt på musik fra to scener ved en gratis festival i Nykøbing.

Publikumstallet plejer at ligge på et sted mellem 4.000 og 6.000, og årets program skulle blandt andet have budt på koncerter med Bo Evers, Die Herren og John Mogens-orkestret Danmarks John.

- Jeg havde jo - måske lidt naivt - gået og håbet og håbet til det sidste og har ikke villet aflyse, siger Jane Pedersen, der tidligere mandag var i dialog med politiet om at få den endelige tilladelse til festivalen.

- Det hele var planlagt. Vi manglede kun polititilladelsen. Men det kan ikke nytte noget. Vi kan ikke gøre noget. Vi skal til at aflyse det og ud af kontrakterne, men jeg har ikke styr på endnu, hvad det kommer til at koste. Der er jo nogle, der vil have pengene uanset hvad, siger hun.

- Jeg synes, det er ærgerligt. Også for foreningerne. De tjener jo også nogle penge på, at vi har opgaver til dem. Og det er ærgerligt for gæsterne, for det plejer at være en god dag.

Jane Pedersen tilføjer, at hun ikke vil skubbe havefesten til senere på året - der risikerer det nemlig at ramle sammen med andre arrangementer:

- Alle holder noget i september, så det må blive i 2021 i stedet for.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce