cookie-og-privatlivspolitik

Guldborgsund

Direktør: Besøget er uvurderligt for os

Turistdirektør i Guldborgsund Kommune, Jette Rau, mener at besøget af Frederik og Mary vil betyde et stort boom for egnen.Hvad skal parret besøge? giv dit forslag - klik her
20. december 2007 kl. 14:12 Af UMCMS

Annonce

Lige nu er der mange i Guldborgsund Kommune, der har svært ved at få armene ned. For udmeldingen om at kronprinseparret har valgt at slå vejen forbi Nykøbing til sommer, kan give uvurderlig omtale.
Det vurderer turistdirektør Jette Rau.
- Den positive omtale vi nu får i pressen vil vi slet ikke kunne betale os fra. Slet ikke med vores budget. Og at blive kædet sammen med Kongehuset er ikke til at sætte tal på, siger hun.
Jette Rau vil nu gå i tænkeboks med kommunen for at finde frem til en række forslag om, hvad familien "Frederik" skal besøge.
- Vi skal vise os fra den bredde side. Vi er roer, men vi er også mode og mannequindukker. Vi har en stor historie men er også et område, der ser frem ad. Og der skal vi finde et program, der kan vise det hele, siger Jette Rau, der helst ikke vil blive alt for konkret i, hvad de skal ud og se. Men hun vil alligevel gerne nævne et par muligheder.

- Middelaldercentret er helt unikt og det kan man nok ikke komme udenom, og så er CEUS også en vigtig institution, der har meget at byde på, siger hun.
Har du forslag til, hvad kronprinseparret skal se, når de kommer til Guldborgsund, så send en mail til nyhedsdesk@folketidende.dk eller skriv et indlæg i debatten: KLIK HER
Læs også: 

Frederik og Mary besøger SydhavsøerneKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce