cookie-og-privatlivspolitik
Katten på billedet stammer ikke fra den omtalte sag. Modelfoto
Foto: Sabri Tuzcu

Guldborgsund

Kat aflivet: Fik revet pote af

Dyrehospital udsender opråb til katteejere.
12. august 2020 kl. 18:53 Af Jakob Poulsen

Annonce

SAKSKØBING "Opråb til alle katteejere i Sakskøbing! Vi har i dag måttet aflive Allan."

Sådan indleder Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing et opslag på hospitalets Facebookprofil, hvor man opfordrer katteejere i Sakskøbing og omegn til at passe ekstra godt på deres katte efter en episode i Sakskøbing søndag aften eller natten til mandag.

Her fik den cirka halvandet år gamle røde hankat Allan bogstaveligt talt sin ene pote så meget i klemme, at det endte med at koste katten livet.

- Kattens ejer har en mistanke om, at der måske er en bestemt person, der har sat fælder op, for hun fortæller, at noget lignende er sket seks eller syv gange før i samme område omkring Lindevej, så hun bad os om at lave opslaget, fortæller Guldborgsund Dyrehospitals direktør, Sofie Munk Hansen.

Hun tilføjer, at man på dyrehospitalet ikke har haft andre katte inde fra det pågældende område med lignende skader, men efter at opslaget blev lagt på Facebook, har flere skrevet kommentarer, hvoraf det fremgår, at der har været andre tilfælde tidligere.

Ifølge Sofie Munk Hansen var det en voldsom kvæstelse, katten havde pådraget sig.

- Benet så forfærdeligt ud, det var helt spaghetti-agtigt, og selve poten manglede. Det er formentlig en fælde, der har klappet, og så har katten trukket benet til sig og på den måde fået revet poten af.

- Men det er ikke sikkert, at der er tale om en bevidst ond handling mod katte. Det kan sagtens være en, der bare vil rotter til livs, forklarer hun.

Sofie Munk Hansen fortæller, at ejeren forklarede, at katten normalt er en indekat, og det var første gang, den var udenfor på egen hånd.

Da dyrehospitalet fik katten ind, var der ifølge direktøren ikke andet at gøre end at amputere benet eller aflive katten, og det endte altså med, at katten blev aflivet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce