cookie-og-privatlivspolitik
Mickey Pless er klar med endnu et tiltag - Vinterrevy.
Mickey Pless er klar med endnu et tiltag - Vinterrevy.
Foto: Nykøbing F Vinterrevy

Guldborgsund

Pless præsenterer en vinterrevy

Revydirektør Mickey Pless har mange jern i ilden. Og nu kommer endnu et tiltag fra Nykøbing Falster Revyens direktør - en vinterrevy på Nykøbing F Teater.
13. september 2021 kl. 10:18 Af Margit Olsen

NYKØBING - Skal vi ikke snart have en vinterrevy på Falster, var der én der spurgte mig om. Jo, hvorfor ikke svarede jeg og tænkte, vi skal da have et godt grin i den mørke vintertid.

Sådan lyder det fra Nykøbing Falster Revyens direktør Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Vinterrevyen bliver en mere intim produktion end den store sommerrevy, men stadigvæk med store grin.

- Når det er koldt udenfor, så er det da en befrielse at kunne komme indenfor og få et godt, sundt, varmt grin og hygge sig lidt, siger Mickey Pless.

Han kommer selv til at optræde som kapelmester. Jan Hertz, som har været chef for Amagerscenen i syv år og har instrueret mange revy- og teateropsætninger, både herhjemme og i Sverige, bliver instruktør på den nye vinterrevy.

Annonce

To mænd og en kvinde vil være at finde på scenen, når vinterrevyen skydes i gang i januar. På scenen vil publikum kunne møde Leif Maibom, som i 36 år har drevet Sønderborg Sommerrevy. Tidligere skuespiller i Nykøbing Falster Revyens sommerudgaver, Jan Schou og Rikke Buch Bendtsen, vender tilbage til Nykøbing efter nytår.

Nykøbing Falster Vinterrevy får premiere torsdag 13. januar og foreløbig er ti forestillinger planlagt i ti dage i træk. Dog vil der være mulighed for at sætte ekstra forestillinger på i takt med billetsalget, som starter onsdag.

Inden forestillingen vil der være mulighed for spisning. Modsat sommerevyen vil der ikke være pause i forestillingen, som er planlagt til at vare en time og 20 minutter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

Annonce

ANNONCE