cookie-og-privatlivspolitik

15

Billeder


Guldborgsund

Vimmersvej tur/retur

Stig & Vennerne fyldte Nykøbing F. Teatersal fredag aften.
18. marts 2019 kl. 20:10 Af Pia Winther

Annonce

Klokken 20 fredag aften blev de første toner slået an til koncerten med Stig & Vennerne på Nykøbing F. Teater. Og første stop på turen igennem Flemming "Bamse" Jørgensens allerstørste hits var naturligvis "Vimmersvej".

Godt 500 publikummer havde købt billet til turen gennem de populære hits, som siden 2011 er blevet fremført af Stig Rossen og nogle af de tidligere medlemmer af det band, der udgjorde gruppen Bamses Venner. I dag er der to af de oprindelige bandmedlemmer tilbage, nemlig Peter Bødker (med de røde sko), der spillede sammen med Flemming "Bamse" Jørgensen i 15 år, og Anders Lampe (guitar), der spillede med i seks år.

- Det er en stor, stor ære og en fornøjelse at få lov til at hylde Flemming "Bamse" Jørgensen på den her måde. Vi synger Flemming "Bamse" Jørgensens allerstørste hits, og det er fantastisk at mærke den stemning, der altid bliver skabt, når man synger de her sange. De er en del af vores musikalske kulturarv og en del af vores musikalske identitet. Man kan virkelig mærke, at der er en stor kærlighed til de her sange, sagde Stig Rossen, da Folketidende mødte ham på teatret kort før koncertstart.

Og publikum blev da heller ikke snydt for alle de kendte numre med Flemming "Bamse" Jørgensens danske undersættelser. Der blev sunget og gynget med på rækkerne i teatret, og under de sidste numre stod publikum op og sang med, inden tæppet gik ned, og Stig & Vennerne blev klappet ud.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

Annonce