cookie-og-privatlivspolitik
07-12-2019
Hundeskue i Nykøbinghallerne, rigtig mange racer at kigge på og diverse konkurrencer mm.

24

Billeder


Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Vuf, bjæf og frem med saksebiddet

BILLEDSERIE: Lørdag var der masser af logrende haler i og omkring Nykøbing F. Hallerne, da Dansk Kennel Klub kreds 10 holdt juleskue.
09. december 2019 kl. 17:50 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Ikke en udstilling, men et skue. Det blev understreget ved indgangen med det samme af skuekoordinator Lillian Andersen, da Folketidende lørdag kiggede inden for i Nykøbing F. Hallerne til 155 hunde fordelt ud på 72 forskellige racer.

Tre baner var kridtet op, hvor hundeejere og hunde kunne tage en rundtur foran dommerne og efterfølgende fremvise saksebiddet. For nu at nævne et par af detaljer, som i sidste ende betød en placering alt efter, hvor flot den enkelte hund havde gjort det.

- Det her er jo kun en skønhedskonkurrence, kan man sige. Hvis man så bliver bidt af det, er der jo muligheden for at gå til en decideret hundeudstilling. Men det hele starter her til et skue, og så kan man snuse lidt til tingene, inden man måske går videre, lød det fra Lillian Andersen.

Snuset blev der også langs banerne, hvor de skiftende deltagere gjorde sig til over for dommerne. Alt foregik - på trods af de mange tilstedeværende hunde i alle størrelser, aldre og udgaver - i ganske fin god ro og orden.

I sidste del af lørdagens hundeskue kunne deltagerne også se frem til at konkurrere i at blive det bedst juleudklædte par, altså hund og ejer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce