cookie-og-privatlivspolitik
Den britisk-franske sangerinde Charlotte Gainsbourg skal gæste næste års Heartland. (Arkivfoto.)
Den britisk-franske sangerinde Charlotte Gainsbourg skal gæste næste års Heartland. (Arkivfoto.)
Foto: Dylan Martinez/Reuters

Indland

Festivalen Heartland afslører syv nye internationale navne

The Good, the Bad & the Queen, Charlotte Gainsbourg og countrylegenden Kris Kristoffersen gæster Heartland.
06. december 2018 kl. 10:36 Af /ritzau/

Annonce

Musikprogrammet til den fynske festival Heartland begynder at tage form, og torsdag har festivalen afsløret syv nye navne.

Gæsterne til festivalen, der finder sted ved Egeskov Slot næste sommer, kan blandt andet opleve Damon Albarn. Den britiske musiker er mest kendt fra Blur og Gorillaz, men til sommer kommer han med sin gruppe The Good, the Bad & the Queen.

The Good, the Bad & the Queen udsendte for 11 år siden deres første album, men den er klar med nyt materiale, som vil kunne opleves på festivalen.

Foruden Albarns musikgruppe med alternativ rock kan man opleve den britisk-franske sangerinde Charlotte Gainsbourg. Siden sin debut i 1984 har hun arbejdet med et hav af store musikere, men også været skuespiller.

Blandt modtog hun i 2009 en pris som bedste skuespillerinde ved filmfestivalen i Cannes for Lars von Trier-filmen "Antichrist".

På programmet er også rockbandet Elbow og countrylegenden Kris Kristofferson & The Strangers, postpunk-pionererne Interpol, jazzsaxofonisten Kamasi Washington og Detroit-rapperen Danny Brown.

Med de syv nye navne er der indtil videre 14 navne på programmet. Tidligere er det kommet frem, at hovednavne som Solange og The Smashing Pumpkins kan opleves.

I de kommende måneder vil Heartland afsløre nye navne.

Festivalen finder sted fra torsdag den 30. maj til lørdag den 1. juni næste år ved Egeskov Slot. Billetterne koster 1950 kroner plus et gebyr.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

Annonce