cookie-og-privatlivspolitik

Indland

Libero tilbagekalder ammeindlæg og stopper salget helt

Problemer med lim, der falder af ammeindlæg og potentielt kan skade børn, får Libero til at stoppe produktion.
11. juni 2021 kl. 10:43 Af Ritzau

Libero tilbagekalder fredag ammeindlæg af mærket Libero Nursing Pads. Det skyldes, at limen i den selvklæbende tape i nogle ammeindlæg danner små klumper under brug, som man kan pille af.

Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

Ifølge Libero kan et barn komme til at sluge limklumperne. Det er i så fald ikke farligt. Men hvis det kommer i luftvejene, kan det få "alvorlige konsekvenser", skriver producenten.

- Libero tager dette meget alvorligt. Vi beklager, at vores ammeindlæg hverken lever op til vores forbrugeres forventninger eller vores egne kvalitets- og sikkerhedskrav.

- Intet er vigtigere end et barns sundhed og sikkerhed, og derfor vælger Libero frivilligt at tilbagekalde alle ammeindlæg af mærket Libero Nursing Pads med øjeblikkelig virkning, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Tilbagekaldelsen gælder alle produkter fra forbrugere, lagre og butikker.

Problemerne betyder også, at Libero stopper helt med at sælge ammeindlæg.

Forklaringen er, at Libero også tidligere på året var nødsaget til at tilbagekalde ammeindlæg og i den forbindelse måtte forbedre kvaliteten.

- Men da vi oplever, at også dette nye produkt har kvalitetsproblemer, tager vi nu konsekvensen og fjerner det fra butikker og beder vores forbrugere om at sende os tilbageværende ammeindlæg tilbage, skriver Libero.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

Annonce

ANNONCE