cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder

19. februar går turen til Tivolis Koncertsal og Shubidua the Musical.
Foto: Lion Musicals

Klub FT

Shubidua the Musical i Tivoli - få ledige pladser

LION MUSICALS producerer en ny, opdateret genopsætning af musicalen med størstedelen af det originale cast fra den originale produktion og igen med instruktør Thomas Agerholm ved roret. Musicalen spiller i Tivolis Koncertsal. Klub FT har skaffet billetter til musicalen lørdag 19. februar klokken 16. Vi har billetter på række 4 - 7 i midtersektionen.
12. november 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

SHU-BI-DUA - The Musical fra 2015, der modtog forrygende anmeldelser og solgte over 180.000 billetter, vender nu tilbage. Shu-bi-duas iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster, danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 70´erne og 80´ernes Danmark i SHU-BI-DUA - THE MUSICAL.

KØB BILLET HER https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/shu-bi-dua-the-musical-inkl-opsamling-tapasanretning-mm

Den røde tråd i forestillingen er historien om drengen Mick, der ikke er som alle andre. Vi følger ham fra barndom til ungdom, følger hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet. Mick bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder kærligheden og verdens sødeste pige … men alligevel er det som om, der mangler noget.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE