cookie-og-privatlivspolitik

48

Billeder

Onsevig Havn: Foto Jens Juul Pedersen.

Læserbilleder

Lolland-Falster rundt med læserne

BILLEDSERIE: Her på Sydhavsøerne har vi masser af natur - Og plads nok til vi kan komme ud og nyde den selv i denne coronatid, hvor vi skal holde god afstand.
29. marts 2020 kl. 16:09 Af Margit Olsen

Annonce

Endnu engang har vores læsere og brugere været flittige med kameraet og taget en række billeder fra forskellige steder rundt om på Lolland og Falster. Vi bringer her et udvalg af de billeder, vi har modtaget.

Netop i denne coronatid, hvor mange enten ikke arbejder eller har ekstra tid, fordi Danmark nærmest er lukket ned, så er der tid til at nyde naturen. Del dine billeder med Folketidende - så deler vi dem med vores mange læsere.

Klik på billedet herover for at se alle billederne, og husk at du selv kan sende billeder til os på nyhedsdesk@folketidende.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce