cookie-og-privatlivspolitik
Gert Klitgaard (tv.) fratræder sin stilling som direktør i VKST med udgangen af januar. Til højre ses adm. direktør i VKST, Mads Birk Kristoffersen.
Gert Klitgaard (tv.) fratræder sin stilling som direktør i VKST med udgangen af januar. Til højre ses adm. direktør i VKST, Mads Birk Kristoffersen.
Foto: Denny Michael Jakobsen

Landbrugsnyt

Gert Klitgaard har fået nyt job

Mangeårig direktør i DLS og senere i VKST fratræder med udgangen af januar 2019 i rådgivningsselskabet VKST og tiltræder stillingen som økonomichef hos Mertz i Maribo.
09. januar 2019 kl. 09:00 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Det er en erfaren leder og rådgiver, der skifter jobbet som direktør i VKST ud med nye opgaver hos Mertz i Maribo, hvor Gert Klitgaard skal være økonomichef.

- Gert har gjort en stor forskel for landmændene på Sydhavsøerne med sin store indsigt i landbrugets vilkår, og sin dybe respekt for erhvervet og ikke mindst menneskene bag, som er en stærk kvalitet. Men jeg har stor forståelse for, at Gert efter 17 år i landbrugsrådgivning har lyst til at prøve kræfter med nye opgaver, siger adm. Direktør i VKST, Mads Birk Kristoffersen.

- Der skal derfor lyde en stor tak til Gert for hans kæmpe indsats, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Mads Birk Kristoffersen.

Mads Birk Kristoffersen understreger, at kontoret i Nykøbing F. fortsat er en helt central del af VKST's rådgivning, og VKST vil forsat servicere kunderne på Lolland, Falster og Møn med udgangspunkt i det lokale kontor i Nykøbing F.

Derfor arbejder VKST nu på at finde den rette kandidat, som overtager ledelsen for økonomirådgivningen på VKST's kontor i Nykøbing F. og dermed sikre en tæt relation til kunderne i området.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE