cookie-og-privatlivspolitik
Niels Borre - her ved Strubes debatmøde om fremtiden for sukkerroedyrkningen i landsdelen - ser gode muligheder for at få frø-forretningen til at vokse.
Niels Borre - her ved Strubes debatmøde om fremtiden for sukkerroedyrkningen i landsdelen - ser gode muligheder for at få frø-forretningen til at vokse.
Foto: Anders Knudsen

Landbrugsnyt

Lollandske frø-folk med udenlandske ambitioner

Strube Scandinavia ApS med base i Maribo har blikket rettet mod
ekspansion - både i udvalg og geografisk.
19. december 2018 kl. 14:44 Af Hans Gandrup

Annonce

- Vi vil gå efter at få forretningen til at vokse - og gøre fundamentet bredere. Det gælder både med flere afgrøder og geografisk.

Sådan lyder ambitionen hos Strube Scandinavia ApS, der med base i Maribo går målrettet efter at styrke sin tilstedeværelse i hele det geografiske område, som selskabet dækker. Det vil sige Danmark, Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande Estland, Letland, Litauen.

- Vi er bestemt glade for vores forretning i sukkerroe-frø. Og den bliver afgjort ikke droslet ned. Men der er fornuft i - og også grundlag for - at stabilisere virksomheden ved at satse på andet også. Det vil for vores vedkommende her og nu sige hvede - både vinter- og vårhvede - og konsumærter. Her er der afgjort gode muligheder - tilpasset de forskellige klimatiske forhold i de lande og områder, vi opererer i, siger Niels Borre.

Strube Scandinavia ApS har et net af samarbejdspartnere og distributører i sit geografiske område.

I sit netop offentliggjorte regnskab 2017-2018 har Strube Scandinavia et solidt plus på godt 2,2 millioner kroner før skat mod 1,5 millioner kroner året før.

- Men bundlinjen afspejler ikke helt virkeligheden. Der har været nogle regnskabstekniske forhold, som hæver bundlinjen. Året har ikke været det bedste - ganske enkelt på grund af de klimatiske forhold, påpeger Niels Borre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE