cookie-og-privatlivspolitik
Sjællandske Sportskuske holder 2. og 3. juni Landsstævne på Juellund, der blandt andet byder på vandforhindring.

Landbrugsnyt

Sjællandske Sportskuske holder Landsstævne

I weekenden kan du opleve danske og udenlandske sportskuske dyste i forskellige discipliner.
01. juni 2018 kl. 08:26 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Juellund skaber igen rammen om det årlige landsstævne for sportskuske 2. og 3. juni. Stævnet arrangeres af SSK (Sjællandske SportsKuske), og der er deltagere fra hele Danmark og seks svenske ekvipager og i alt 39 tilmeldte ekvipager.

Stævnet forløber over weekenden, hvor der dystes inden for dressur, keglekørsel og maraton. Det er åbent for medlemmer af køreselskaber tilsluttet Dansk Køre Forbund og udenlandske kuske. Stævnet er opdelt i forskellige klasser, afhængig af hestetype, antal forspand og sværhedsgrad.

Lørdag d. 2. juni kl. 09.00, starter dressur og derefter forhindringskørsel, som slutter i løbet af eftermiddagen.

Søndag d. 3. juni kl. 09.00 starter både Derby og Maraton. Der vil indgå vandforhindring, i Maraton, som er mindst ligeså festlig som den velkendte vandgrav ved det årlige Eremitage-løb i Dyrehaven ved Klampenborg.

Kl. 16.00 er der afslutning med samlet resultat og præmieoverrækkelse ved cafeteriet på Juellund. Juellund ligger på Slimmingevej 28-30, 4100 Ringsted.

Det er gratis for tilskuere at overvære stævnet. Juellund byder på toiletfaciliteter og lille cafeteria, som holder åbent under hele stævnet. Man kan også selv tage mad med.

Læs mere på hjemmesiden www.sportskuske.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her