cookie-og-privatlivspolitik
Wool and Wilderness har eksisteret siden 2016. Ideen med at sælge uld- og hørprodukter fik parret efter flere rejser til både Sverige og Norge, hvor de i dag har et samarbejde med flere mindre lokale producenter.

4

Billeder

Wool and Wilderness har eksisteret siden 2016. Ideen med at sælge uld- og hørprodukter fik parret efter flere rejser til både Sverige og Norge, hvor de i dag har et samarbejde med flere mindre lokale producenter.
Foto: Wool and wilderness

Landbrugsnyt

Varmt tøj til den kolde tid

Julen nærmer sig, og snart skal de varme trøjer og huer hives frem fra skabe, skuffer og lofter. Og mangler man tøj til at klæde sig efter årstiden, findes hjælpen måske på Gisselfeld julemarked.
17. november 2019 kl. 06:00 Af Niels Okking

Annonce

Fra 15.-17. november og fra 22. 24. november afholder Gisselfeld Kloster vanen tro igen julemarked. Med mere end 100 stande og med besøg fra selveste julemanden, er der grunde nok til at slå vejen forbi og fylde sig med gløgg og æbleskiver i smukke historiske omgivelser.

En af de stadeholdere, som igen står klar til at friste de besøgende, er onlinevirksomheden Wool and Wilderness, der har eksisteret i tre år. Her sælger Christian og Christina Ritz-Andersen uldtøj og hørprodukter til store og små. Er man gør-det-selv-typen, kan man også købe garn hos parret, der deltager med deres stand for tredje år i træk.

- Julemarkedet på Gisselfeld er en begivenhed, vi altid ser frem til. Først og fremmest er det en mulighed for at komme rigtig i julestemning, hilse på kunderne, og samtidig præsentere vores nye kollektioner, siger Christian RitzAndersen.


Nordisk kvalitet

Ejerne af Wool and Wilderness har i mange år rejst i både Norge og Sverige og her været begejstret for kvalitetshåndværket og de unikke tøjprodukter i broderlandene. Samtidig kunne parret godt lide tanken om, at tøjet faktisk bliver produceret, om ikke i Danmark, så i Skandinavien og ikke omme på den anden side af jorden. Efter flere overvejelser og rejser resulterede det i virksomheden, der snart tager hul på sit fjerde år.

- Vi handler udelukkende med mindre nordiske producenter, som værner om deres håndværk. Og har du lyst til at tilføje en detalje til produktet og gøre den endnu mere unik, kan det i de fleste tilfælde lade sig gøre Hvis du har brug for, at din sweater skal have ekstra lange ærmer, eller vil du gerne have en frakke i en helt særlig farve eller måske få syet en pelskant på en jakke, er det noget, vi kan hjælpe med, fortæller Christina RitzAndersen.

Har man ikke mulighed for at købe eller bestille på det kommende julemarked, kan man finde virksomheden på nettet, og som til næste år også som fysisk butik.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel og har vurderet, at ud over onlinesalget, har vi brug for faste rammer, hvor interesserede kan komme forbi og mærke på varerne, fortæller Christian RitzAndersen og fortsætter:

- Onlinesalget går støt fremad, men der er mange, som rigtig gerne vil høre mere om produkterne, prøve tøjet, tale ideer med os og i det hele taget sætte sig lidt mere ind i vores udvalg, hvilket vi selvfølgelig er glade for.


Stort skridt

Butikken kommer til at ligge lidt uden for Præstø, hvor parret i øjeblikket arbejder på højtryk for at få alt på plads til det nye år.

- Vi har smøget ærmerne op og går til opgaven med krum hals, for der er mange små og store udfordringer, når man vil forsøge sig med en butik. Nu skal vi ikke længere bare have et lager, men en flot udstilling, som kunderne får lyst til at besøge igen og igen. Ind til videre regner vi med at åbne 1. marts, hvis alt går vel, men det kan man læse om på hjemmesiden. Det går lidt hurtigt alt sammen, og lige nu fokuserer vi på julemarkedet på Gisselfeld, slutter Christina Ritz-Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her