cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Åbningsdag med masser af rabat

BILLEDSERIE: Nykøbings butikker genåbnede mandag efter coronanedlukningen og humøret bredte sig i gaderne.
01. marts 2021 kl. 13:43 Af Birgitte Grønning

NYKØBING Stamkunde Bettina Løje står klar 10 minutter i 10 og venter på, at tøjbutikken By Emma åbner.

Det er mandag formiddag, og endelig kan byens butikker slå glasdørene op for kunder med mundbind, nysprittede hænder og god afstand.
Der er plads til otte kunder ad gangen hos By Emma, hvor dagen på flere måder er en ny start.

Indehaver Emma Horskjær har benyttet corona-nedlukningen til at flytte i nye og dobbelt så store lokaler i Østergågade lidt tættere på Torvet.

- Min mavefornemmelse siger mig, at tidspunktet er rigtigt på trods af corona. Jeg har haft travlt hver eneste dag med at sælge tøj via liveshows på Facebook. Nu må vi endelig åbne, og onlinesalget er også kommet for at blive som et fint supplement, fortæller Emma Horskjær, der får blomster af Bettina Løje.

- Jeg kommer ofte og har glædet mig meget til i dag. Emma og jeg har faktisk lært hinanden bedre at kende under nedlukningen, fordi vi har skrevet hyggeligt sammen, mens vi handlede online, fortæller Bettina Løje og styrer mod prøverummet med en forårsbluse fra stativet.

Annonce

Gågaden er klædt i tåge og tilbudsgult på den første forårs- og genåbningsdag.

Her er masser af rabatter at hente for de mange kunder, der er tilbage i butikkerne efter måneder med lukkede døre. Vintervarer skal ud for at give plads til forårets nyheder på hylderne.

Foran guldsmeden Emil Hansen & Søn er der kø. Kunderne, der venter med varierende tålmodighed, falder hurtigt i snak om vind, vejr og deres ærinder. Det viser sig, at de fleste skal have skiftet batteriet i deres armbåndsure.

- Mit ur har stået stille siden nytår. Det bliver godt at komme videre, fastslår en af kunderne, mens en anden med samme ærinde beslutter sig for at droppe køen og komme igen en anden dag.

- Nu har jeg ventet så længe, så kan jeg også vente et par dage til, konstaterer hun og trækker videre gennem gågaden med sin cykel.

Læs mere i Folketidendes papiravis i morgen tirsdag og se flere billeder ved at klikke på billedet herover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE