cookie-og-privatlivspolitik
46-årlige Astrid Hessellund fra Nykøbing er med, når Robinson Ekspeditionen er på tv fra 6. september.

2

Billeder

46-årlige Astrid Hessellund fra Nykøbing er med, når Robinson Ekspeditionen er på tv fra 6. september.
Foto: Janus Nielsen/TV3

Lokal nyt

Fantastisk oplevelse - uden mad og søvn

Kvinde fra Nykøbing er med, når realityprogrammet Robinson Ekspeditionen ruller igen i september.
18. august 2021 kl. 20:30 Af Hans Gandrup

NYKØBING - Om jeg har fortrudt? Aldrig. Det er det fedeste, jeg nogensinde har gjort - selvom det var vanvittigt hårdt. Eller måske netop derfor.

Astrid Hessellund, 46-årig social- og sundhedsassistent fra Nykøbing, er begejstret for, at hun for måneder siden fulgte sin indskydelse og lagde billet ind på at blive en af deltagerne i det klassiske reality-program "Robinson Ekspeditionen", som efter en corona-pause sidste år nu ruller igen på TV3.

Der er start 6. september, og her kan man følge Astrid Hessellund og strabadserne i Den Dominikanske Republik, som denne gang lægger øde geografi til dysten. Langt væk fra hendes dagligdag i Nykøbing og jobbet på Bakkehuset.


Lærer noget

- Jeg har altid været fan af Robinson. Og så i år passede det hele. Mine børn - en dreng på 21 år og en pige på 15 år - bakkede mig faktisk op. De ved godt, at jeg er sådan en, der gerne vil prøve noget nyt og især lære noget mere om mig selv. Og det har jeg i den grad fået opfyldt, siger Astrid Hessellund.

- Man bliver jo strippet for alt: Mad, toilet, alle kendte bekvemmeligheder - og også kontakt til dem, man kender. På en måde bliver man nøgen. Og det er lærerigt, lyder overvejelsen hos Robinson-deltageren.

Annonce

- Og så skal jeg i øvrigt hilse og sige, at når man er 46 år, så er det svært at sove på jorden. Det er pudsigt. Jeg havde indstillet mig på, at jeg skulle undvære mad, at det ville blive benhårdt fysisk, at jeg ikke skulle snakke med mine børn - men jeg havde ikke tænkt på, at søvn ville blive noget helt afgørende for mig. Jeg kan i hvert fald slå fast, at nu er jeg blevet meget, meget glad for min egen seng, griner Astrid Hessellund.


Hverdagen

I det hele taget mener hun, at en oplevelse som Robinson-deltagelsen er god til at sætte tilværelsen i perspektiv.

- Der er så meget i dagligdagen, man bliver gladere for og taknemmelig for, mener hun.

Men omvendt var det faktisk også hverdagen, der overhovedet fik Astrid Hessellund til at tænke tanken om at tage ud på den øde ø - og gennemføre det.

- Jeg har aldrig været så god til sådan at lade ene dag tage den anden. Det kan godt blive for meget med hverdag, vasketøj, el-regninger og husleje ... Jeg kan lide udfordringer. Især også psykisk for at kunne udvikle mig. Det var egentlig mere den udfordring, jeg var ude efter, mere end det fysiske, forklarer hun.

Annonce

Men fysisk var hun nu også fint forberedt.

- Jeg har holdt mig i god form. Men det kneb lidt under coronaen, hvor man ikke kunne komme til fitness. Men jeg tog da afsted i rimelig form trods alt, siger Astrid Hessellund - som undervejs måtte sige farvel til op mod 10 kilo vægt under den skrappe konkurrence.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE