cookie-og-privatlivspolitik
Gæster på Godstedlund kan se frem til at besøge den nye champagnebar, hvor medejer Esbern Juhl her står bag disken.

2

Billeder

Gæster på Godstedlund kan se frem til at besøge den nye champagnebar, hvor medejer Esbern Juhl her står bag disken.
Foto: Privat

Lokal nyt

Indretter smørrebrødsrestaurant

- Vi kørt med tapas i tre år, så jeg er begyndt at kede mig lidt i køkkenet. Og da vi heller ikke har smørrebrødsrestauranter i området serverer vi snart luksussmørrebrød.
20. februar 2021 kl. 15:03 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

ØSTER ULSLEV Mens det meste af Danmark har været lukket ned på grund af corona-pandemien, har værtsparret på Godstedlund, Thomas Havskjær og Esbern Juhl, arbejdet på et par nyskabelser.

- Vi kan lige så godt udnytte tiden fornuftigt, siger Thomas Havskjær.

Godstedlund tilbyder på Godsted gamle skole bed and breakfast, café, butik og selskabs- og mødelokaler. Caféen har siden åbningen i 2017 serveret tapas, men fra 1. maj bliver tapassen skiftet ud med smørrebrød.

- Vi har ikke nogen smørrebrødsrestauranter her i området, og vi hører fra kunderne, at de gerne vil have smørrebrød. Samtidig har vi kørt med tapas i tre år, så jeg er begyndt at kede mig lidt i køkkenet. Jeg bliver ikke længere så udfordret. Derfor serverer vi fra 1. maj luksussmørrebrød, og det glæder jeg mig virkelig til, fortæller Thomas Havskjær.

Gæster i den nye smørrebrødsrestaurant kan se frem til luksussmørrebrød med for eksempel panerede rødspættefileter, laks, roastbeef, hjemmerørt tatar og en klassisk kartoffelmad.

Annonce

- Det bliver nogle klassiske retter, som folk gerne vil have. Vi kommer også til at servere en ny aftenmenu med en god gammeldags schnitzel, stjerneskud og pariserbøf, siger Thomas Havskjær.


Ny champagnebar

Samtidig med, at værtsparret er ved at bygge salen om og gøre caféen til restaurant, har de også indrettet en champagnebar i loungeområdet på Godstedlund.

- Der skulle ske lidt nyt, så vi forsøger med en champagnebar, så må vi se, om det bliver en succes eller en fiasko. Vi har mange, som cykler forbi, og vi tænkte, at de måske kunne have lyst til et glas champagne, siger Thomas Havskjær.

Til champagnen vil man blandt andet kunne nyde gourmetpopcorn med trøffelolie.

På grund af corona er de normalt syv bed and breakfast-værelser på Godstedlund reduceret til to, så gæster på hvert værelse har deres eget toilet.

Annonce

Har solgt mange gavekort

Selv om det er vinterferie, går det dog lidt sløvt med at få afsat værelserne.

- Jeg synes ikke rigtigt, at vi kan mærke vinterferien på efterspørgslen, men vi har da lige fået en booking til weekenden, siger Thomas Havskjær.

Han ser dog optimistisk på fremtiden.

- Vi kom ud med et lille overskud sidste år, men vi har selvfølgelig ikke nået den omsætning, vi kunne have haft. Så vi håber virkelig, at vi kan åbne 1. maj, når den nye restaurant er klar. Der er rigtig mange, som har støttet os ved at købe gavekort, så det bliver dejligt at se folk igen, når vi forhåbentligt snart får lov at åbne, siger Thomas Havs­kjær.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE