cookie-og-privatlivspolitik
Revydirektør Mickey Pless (til venstre) havde masser af ros til instruktør Rasmus Krogsgaard (til højre) og en lang række andre omkring revyen, da han holdt tale efter premieren.
Foto: Flemming K. Karlsen

Lokal nyt

Revydirektøren var lettet og glad efter premieren

- Det har været pissehårdt ikke at vide, om vi var købt eller solgt, og om vi gik konkurs, erkender Mickey Pless.
11. juni 2021 kl. 10:50 Af Jakob Poulsen

NYKØBING - Jeg er så glad og lettet. Folk var virkelig med os og grinede alle de rigtige steder. Jeg synes, at vi har en god revy i år, og vi har fået sat Nykøbing Falster Revyen tilbage på sporet.

Sådan lød det sent torsdag aften fra revydirektør Mickey Pless, da han udenfor i den lune sommeraften kunne gøre status efter årets revypremiere ovenpå et 2020, hvor man på grund af coronasituationen var nødt til at aflyse helt.

Kort forinden havde skuespillerne og resten af holdet bag revyen høstet stående bifald fra publikum i Nykøbing F. Hallen efter forestillingen. Da Mickey Pless dukkede frem bag kulisserne for at modtage salens hyldest, var det en rørt revydirektør, der tog mikrofonen.

Han takkede både publikum for modtagelsen, skuespillerne, orkestret, instruktør Rasmus Krogsgaard og en lang række af alle de mennesker omkring revyen, som publikum normalt ikke lægger mærke til, men som alle har en vigtig andel i, at revyen overhovedet kan afvikles.

Premiereforestillingen blev uheldigvis udfordret af et fortæppe, som satte sig fast i andet akt, og senere var der også lidt problemer med lyden og en mikrofon. Men the show must go on, som man siger, og det gjorde det - og i hvert fald problemerne med tæppet var der næppe mange, der havde bidt mærke i, hvis ikke Rasmus Krogsgaard havde gjort opmærksom på det undervejs.

Annonce

Og mon ikke, der kommer styr på det hele igen snart? Det var i hvert fald ikke noget, som kunne ødelægge helhedsindtrykket af en flot revy.

Årets revy har som bekendt fået midlertidig hjemmebane i Nykøbing F. Hallen i år, fordi det bedre kan lade sig gøre at overholde de endnu gældende coronarestriktioner der end i de normale rammer på Nykøbing F. Teater. Og Mickey Pless er lykkelig for, at det har været muligt at flytte revyen, så man ikke risikerede endnu en aflyst sæson.

- Det har været pissehårdt ikke at vide, om vi var købt eller solgt, og om vi gik konkurs. Det gjorde vi heldigvis ikke, og vi har haft et fantastisk hold. Der var ingen, der øffede over, at vi skulle spille i en hal, og det var der heller ikke, da de fik at vide, at kun havde 14 dage til at bygge scenografien op. Og samarbejdet mellem det kommunale system, medarbejderne i hallen og os har været fantastisk, roser Mickey Pless.

Årets Nykøbing Falster Revy spiller frem til og med 21. august, og indtil videre er der planlagt 51 forestillinger.

Læs meget mere om revyen i fredagens Folketidende.


- Jeg er så glad og lettet. Folk var virkelig med os revydirektør Mickey Pless

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE