cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Werner Jensen og hans hustru Karin Bundgaard Jensen på et billede, som blev taget i forbindelse deres 40-års jubilæum med Sax-Tarns for et par år siden.
Foto: ANDERS KNUDSEN

Lokal nyt

Vognmand og regionsformand i Blå Bog

Opslagsværket ”Kraks Blå Bog” er udkommet i 2019-udgaven med to nye lokale nævnt.
23. maj 2019 kl. 16:14 Af Margit Olsen

Annonce
FAKTA
KRAKS BLÅ BOG skriver om udvælgelsen af personer, som optages i Blå Bog:
De fleste forslag til optagelse findes gennem overvågning af medier - aviser, fagblade, radio, TV, online - og fra et antal eksterne konsulenter indenfor dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og kulturområdet. Vi modtager også relativt mange velbegrundede forslag fra personer, der peger på sig selv eller andre. Det er forlagets redaktion, der afgør, om en person bliver optaget, i samråd med de nævnte fagkonsulenter.

Siden 1910 har ”Kraks Blå Bog” fungeret som et opslagsværk, hvor personer inden for erhvervsliv, kunst og kulturlivet, sport og andre samfundsgrupper kan blive omtalt.

Administrerende direktør i Sax-Trans i Sakskøbing, vognmand Flemming Werner Jensen, er en af de 207 nyoptagne biograferede personer i dette års udgave. Og det er han ganske godt tilfreds med.
- Det er jeg da glad for og lidt stolt af, for det vil sige, at nogen har lagt mærke til, hvad vi kan i virksomheden.

Han erkender, at selvom han godt kender til Kraks Blå Bog, har han faktisk aldrig set en fysisk udgave.
- Men måske nogen dermed får øje på mig og virksomheden, hvilket måske kan betyde, at vi får nogle henvendelser fra potentielle kunder.

Kraks Blå Bog hemmeligholder, hvorfor man vælger at optage nye personer i opslagsværket, men i Flemming Werner Jensens tilfælde er det givetvis ikke kun hans velkonsoliderede virksomhed Sax-Trans med omkring 90 medarbejdere, men også hans store engagement i erhvervslivet med flere bestyrelsesposter både lokalt og landsdækkende, som har banet vejen til en omtale i Blå Bog.

Flemming Werner Jensen er blandt andet bestyrelsesmedlem i Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik, Dansk Industri Lolland-Falster, Dansk Arbejdsgiverforening og medlem af Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i Dansk Industri.

Foruden Flemming Werner Jensen er formand for Region Sjælland, socialdemokraten Heino Knudsen fra Nakskov, også blevet optaget i 2019-udgaven af Blå Bog.

Her nævnes foruden formandskabet for Region Sjælland blandt andet også hans formandskab for Vækstforum Region Sjælland, bestyrelsesposten i Greater Copenhagen & Skåne Committee, medlemskab af Københavns Lufthavns vækstkomité og Danske Regioners bestyrelse og formandskabet for Udvalget for Miljø og Ressourcer i Danske Regioner.
- Jeg går ikke voldsomt op i, at jeg er blevet optaget i Kraks Blå Bog, men kan en omtale styrke området, er jeg glad, siger Heino Knudsen, og tilføjer, at hvis en plads i Kraks Blå Bog kan udbrede kendskabet til hans arbejde for at skabe de bedste muligheder for Regions Sjælland inklusive Lolland-Falster, er han tilfreds.

Den trykte udgave af Kraks Blå Bog, der udkommer én gang om året, har en digital pendant på www.blaabog.dk, som redaktionen og de optagne har mulighed for at opdatere løbende.

Hvad enten man ønsker at benytte online-versionen eller købe bogen, er prisen på godt 2000 kroner.

Hvis man synes, det er til den dyre side, kan man få lov at kigge i den på Guldborgsund Hovedbibliotek.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce