cookie-og-privatlivspolitik
Michael Madsen har købt og indrettet Torvet19 til bed and breakfast og håber dermed at få en synergieffekt med spillestedet Torvet17, der kan lejes ud til bryllupper og andre festlige begivenheder - i og med at udenbys gæster ikke skal gå så langt.
Michael Madsen har købt og indrettet Torvet19 til bed and breakfast og håber dermed at få en synergieffekt med spillestedet Torvet17, der kan lejes ud til bryllupper og andre festlige begivenheder - i og med at udenbys gæster ikke skal gå så langt.
Foto: Claus Hansen

Lolland

- Nu tror jeg så også lige, vi trækker lidt i bremsen

Har åbnet bed and breakfast lige ved siden af sit spillested og sin restaurant.
15. november 2019 kl. 20:00 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Knap havde han haft de første arrangementer i spillestedet Torvet17, før den entreprenante indehaver Michael Madsen åbner endnu et forretningseventyr.

Han har nu købt det lille gule nabohus på Torvet 19.

- Hun har haft lidt svært ved at sælge det, og det er jo nok min skyld, smiler Michael Madsen undskyldende om huset, der også var til salg, da Torvet 17 husede diskotek Mona Lisa.

Nu er huset dog købt, renoveret og indrettet til bed and breakfast med plads til otte overnattende gæster fordelt på tre værelser med enkeltsenge, der kan blive til dobbeltsenge og en dobbelt sovesofa i stuen.

I det lille køkken kan der endog kokkereres, og der er også en gårdhave, der skal renoveres frem mod sommeren med flisebelægning, grill og hyggemøbler. Haven bag til med æbletræer og grønt græs indlemmes dog i Torvet17's areal, så gæsterne til fester og events kan trække herud for frisk luft.

Michael Madsen åbnede huset for 14 dage siden og har allerede haft fem udlejninger - blandt andet også som genhusning.

- Men tanken er først og fremmest, at vi får en synergieffekt med Torvet17, da vi nu kan tilbyde overnatning til gæster ved bryllupper og lignende. Og Torvet17 har en synergieffekt med restaurant Tempus oven på. Så det hele hænger sammen, siger Michael Madsen.

Efter et travlt år glæder han sig til ferie sydpå.

- Nu tror jeg så også lige, vi trækker lidt i bremsen, griner han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FRANCOISE ANDERSEN

HÆRVÆRK I RØDBY 15. december 2019 kl. 14.07

AF: BJARKE ROSENKILDE

Indenrigsministerens… 12. december 2019 kl. 23.09

AF: KENNETH WINTHER

Tænk hvis præsident Trump… 09. december 2019 kl. 15.37

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

Annonce