cookie-og-privatlivspolitik
Der var lang kø foran ballonportalen ind til det nye Aldi ved åbningen i morges. Henrik Høeghs hoved rager op ved portalen, da han åbnede supermarkedet.

7

Billeder

Der var lang kø foran ballonportalen ind til det nye Aldi ved åbningen i morges. Henrik Høeghs hoved rager op ved portalen, da han åbnede supermarkedet.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Aldi åbnede nyt stort supermarked

BILLEDSERIE: Kunderne stod i kø, da Aldi slog dørene op til nyt supermarked.
29. november 2019 kl. 11:40 Af Peter Gade

Annonce

NAKSKOV Vinden blæste koldt ind over den nyanlagte parkeringsplads ved Aldi på Løjtoftevej, og lige omkring klokken otte, da dørene blev åbnet, satte regnen også ind.

Så det var ikke på grund af vejret, at et stort antal kunder havde fundet vej til Løjtoftevej tidligt fredag morgen, hvor man stod i lange køer, da viceborgmester Henrik Høegh (V) officielt indviede Aldis største supermarked i Danmark på Løjtoftevej i Nakskov. Aldi havde gjort noget ud af genåbningen på stedet og stillet en bod op med morgenbrød og tilhørende kaffe.

- Jeg er glad for at få lov til at indvie det her, som viser, at en af Danmarks største supermarkedskæder er klar til at investere i Nakskov, der er Lolland Kommunes hovedstad, sagde Henrik Høegh.

Han glædede sig også over at se, hvor mange der havde fundet vej til åbningen.

- Aldi er ikke ene om at investere i Nakskov. Vi har lige fået offentlige arbejdspladser på torvet, og kommunen vil også investere stort i bymidten i Nakskov, sagde Henrik Høegh.

Aldis regionsdirektør, Morten Milling, bød også de mange kunder velkommen til åbningen. Han takkede nakskovitterne for, at de så trofast havde holdt fast i at handle i Aldi i den midlertidige og mindre butik på Perlestikkergade.

Han var stolt af nu at byde velkommen til Aldis største supermarked i Danmark.

Og straks efter stormede de første kunder ind i det spritnye supermarked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce