cookie-og-privatlivspolitik
Bandholm Hotel er kommet på nye hænder, efter det er blevet købt af Bandholm Hotel Holding, ejet af stærke navne fra det danske erhvervsliv.
Bandholm Hotel er kommet på nye hænder, efter det er blevet købt af Bandholm Hotel Holding, ejet af stærke navne fra det danske erhvervsliv.
Foto: Privatfoto

Lolland

Bandholm Hotel er solgt

Hotellet som i 2008 blev købt af Faderhuset er solgt til en helt ny ejerkreds.
05. september 2019 kl. 20:25 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

BANDHOLM Efter flere måneders forhandlinger er Bandholm Hotel blevet solgt til en helt ny ejerkreds, som med det samme har overtaget driften.

Bandholm Hotel Holding har købt hotellet, og de nye ejere er en række stærke navne fra dansk erhvervsliv. Selskabets direktør er Peter Hauge, mens Peter Bøgil bliver hoteldirektør. Med i ejerkredsen er også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson.

Peter Bøgil kommer til Bandholm med masser af erfaring fra hotelverdenen. Han har tidligere været hotelchef for Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, og han glæder sig til nu at stå med sit eget hotel.

- Det har været en længere proces, som har taget op mod fem måneder, men det har været en meget positiv oplevelse, fortæller Peter Bøgil.

Hotellet vil blive drevet videre i den form, som folk kender det.

- Der er tale om et meget veldrevet hotel, hvor man ikke kan sætte en finger på noget som helst, og vi ser ingen grund til at ændre på en succes, forklarer den nye hoteldirektør.

Nogle ændringer kommer der dog i fremtiden. I øjeblikket bliver der forhandlet med en Michelin-kok, som man ønsker ar tilknytte hotellet.

- Ikke fordi der har været noget i vejen med den mad, der er blevet serveret på hotellet hidtil, vi ser blot en mulighed for her at hæve niveauet endnu et stykke.

Det nye holdingselskab har ikke blot købt hotellet, men også en lang række andre ejendomme i Bandholm - blandt andet tankstationen og en række boliger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce