cookie-og-privatlivspolitik
Bortset fra lidt røg og en masse brandmænd og brandbiler var der ikke meget at se.

10

Billeder

Bortset fra lidt røg og en masse brandmænd og brandbiler var der ikke meget at se.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Brand gav bekymring for kattene

En kraftig brand på et badeværelse blev hurtigt slukket, men hvad blev der af kattene?
12. januar 2021 kl. 21:32 Af David Arnholm

NAKSKOV Tirsdag lidt efter klokken 15 udbrød der brand i en lejlighed på anden sal i en bygning Tilegade, og Lolland-Falster Brandvæsen rykkede ud med indsatsleder, sprøjte, stige og tank, ligesom to politibetjente kom til stede. Slanger blev rullet ud og røgdykkere sat ind, og snart efter var situationen under kontrol.

- Det var et badeværelse, der var overtændt, men vi fik meget hurtigt styr på ilden, fortæller indsatsleder Jens Rasmussen.

Beboeren i lejligheden var hurtigt kommet ud med en kat, og brandvæsnet valgte at evakuere en familie fra en lejlighed i et baghus. Men der skulle være yderligere et par katte, og en overgang var der bekymring for, hvad der var blevet af dem?

- Vi fandt den ene oppe i lejligheden, da vi satte overtryk på og fik luftet ud. Den anden var hoppet ud af vinduet og sad i tagrenden og var måske bange. Men den sprang ned på en terrasse ved lejligheden nedenunder, fortæller Jens Rasmussen.

Her fik brandmændene fat på den, og så endte den del af historien lykkeligt. Men lejligheden fik en ordentlig gang røg.

Annonce

Brandvæsnet vurderer, at det er en kortslutning i en ventilator, der har antændt ilden, som bredte sig via udluftningsrørene.

- Det har brændt længe, før hende, der boede i lejligheden, opdagede det, for døren var lukket. Først da ilden rigtigt arbejdede, og røg begyndte at trække ud gennem åbninger i døren, kunne hun lugte røg, fortæller Jens Rasmussen.

Efter at det hele var slukket blev skadesservice tilkaldt, og Jens Rasmussen vurderer, at det nok blev nødvendigt at genhuse beboeren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE