cookie-og-privatlivspolitik
Campingchef Bodil Clemmensen kalder Maribo Sø Camping for landsdelens smukkeste og glæder sig over, at Birgithe og John Pedersen har købt pladsen af Lolland Kommune. Borgmester Holger Schou Rasmussen glæder sig også over salget.
Campingchef Bodil Clemmensen kalder Maribo Sø Camping for landsdelens smukkeste og glæder sig over, at Birgithe og John Pedersen har købt pladsen af Lolland Kommune. Borgmester Holger Schou Rasmussen glæder sig også over salget.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Campingpladsen er solgt

Ejerne af Kragenæs Marina Lystcamping køber Maribo Sø Camping.
07. november 2019 kl. 19:29 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO Efter en første budrunde, hvor ingen meldte sig på banen, lykkedes det i anden runde for Lolland Kommune at få solgt Maribo Sø Camping, som tidligere på året var sat til salg.

Køberne af campingpladsen er Birgithe og John Pedersen fra Kragenæs Marina Lystcamping, som også ejer den specielle autocamperplads i Bandholm.

Da de så muligheden for at overtage pladsen i Maribo, kunne de ikke lade den mulighed gå uprøvet forbi.

- Selvfølgelig er pladsen interessant, fordi den er godt placeret i forhold til Femern-byggeriet, men især også på grund af nærheden til motorvejen, siger John Pedersen.

Tanken er, at pladsens daglige drift vil blive varetaget af hans søster, mens de nye ejere vil bakke op så meget som muligt.

- Der vil være en fordel af samdriften af de tre pladser, som vi vil kunne komme til at udnytte, forklarer han, men i første omgang vil de nye ejere tage det stille og roligt og ikke kaste sig ud i store revolutioner.

- Maribo Sø Camping skal i så høj grad som muligt føres videre i Bodils ånd, siger han og henviser til den afgående campingchef, Bodil Clemmensen.

I øjeblikket er Bodil Clemmensen ved at orientere alle pladsens fastliggere om de nye ejere, og hun glæder sig over, at campingpladsen får lokalkendte ejere.

Borgmester Holger Schou Rasmussen (S) takker campingchefen for indsatsen på Lolland.

- Jeg har altid kun hørt gode ting om Bodil og Maribo Sø Camping. Selv om der sikkert ville have været gode penge i at udlægge området til beboelse, så har det aldrig været en mulighed, siger han.

- Campingpladsen har den perfekte beliggenhed med blot 400 meter til byen, og samme afstand til kulturhistoriske områder, mens den ligger midt i den flotteste natur.

For de to nye ejere, der drev campingplads i Rødby, inden de købte Kragenæs Marina Lystcamping, er det en fordel at råde over tre pladser i fremtiden.

- I højsæsonen er der pakket tæt i Maribo, og der vil vi kunne henvise til Kragenæs eller Bandholm, og så håber vi at kunne være med til at holde turisterne lidt længere på Lolland, siger Birgithe Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce