cookie-og-privatlivspolitik
Knuthenborg Safaripark fastholder åbningsdagen 18. april, men gæsterne får ikke lov til at stige ud af bilen under besøget.
Knuthenborg Safaripark fastholder åbningsdagen 18. april, men gæsterne får ikke lov til at stige ud af bilen under besøget.
Foto: Palle Nevad Frandsen

Lolland

Fastholder sin åbningsdag

Safariparken holder fast i åbningsdagen, men med skærpede restriktioner.
07. april 2020 kl. 12:10 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

KNUTHENBORG Egentlig skulle Knuthenborg Safaripark være åbnet 4. april, men inden porten gik op første gang, blev den dato ændret til 18. april - og den nye åbningsdato fastholdes på trods af statsminister Mette Frederiksens tale mandag aften.

- Vi har myndighedernes godkendelse til at åbne, og vi kunne være åbnet i lørdags, men for ikke at folk skulle rejse på tværs af landet for at komme i Knuthenborg, flyttede vi åbningen til 18. april, fortæller ejer og direktør Christoffer Knuth.

Men det bliver et besøg som i de gode gamle dage. Det er nemlig kun tilladt at køre inde i parken. Gæsterne må ikke stige ud af bilen undervejs, og der vil være lukket i alle salgssteder og Limpopoland. Der vil dog være åbent til tigre og ulve, og man vil kunne følge tilblivelsen af elefantanlægget.

- Det vil være et tilbud, som især retter sig mod lokale, der har enten års- eller familiekort, siger Christoffer Knuth og påpeger, at man i begyndelsen vil være meget restriktiv.

Senere kan det være, at der bliver mulighed for at stige ud, hvis blot man holder afstand, men først skal man i parken se, hvordan det går efter åbningen.

- Vi forventer, at vi senest 10. maj kan åbne parken på mere traditionel vis, lyder det fra safariparkens ejer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce