cookie-og-privatlivspolitik
Beboerne på Blomsterparken trak ud i solen og hørte musik. Bagefter gik musikerne om til Kirsebærhaven og spillede for beboerne der.

11

Billeder

Beboerne på Blomsterparken trak ud i solen og hørte musik. Bagefter gik musikerne om til Kirsebærhaven og spillede for beboerne der.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Flemmings datter sørgede for musik

BILLEDSERIE og VIDEO Beboerne på Blomsterparken og Kirsebærhaven fik musik før påskefrokosten.
07. april 2020 kl. 14:55 Af David Arnholm

Annonce

RØDBY Lizett Lundstrøms far, Flemming Thorsen, er flyttet ind på Blomsterparken for nogle måneder siden, men nu kan hans datter, Lizett Lundstrøm, ikke besøge ham. Det har corona-epidemien blokeret for.

Sådan er det, men da statsminister Mette Frederiksen for nylig annoncerede, at en gradvis åbning af samfundet kan komme på tale, blev Lizett Lundstrøm berørt, da talen faldt på landets plejehjemsbeboere. Landets ældre og svagelige vil nemlig fortsat skulle beskyttes og står derfor ikke først for til at komme tilbage til hverdagen.

- Så bliver det ikke for min far, ræsonnerede hun.

Under corona-lukningen har hun flere gange været forbi med en pose godter, men har været henvist til at stå og vinke på afstand med et flag. Men så fik hun en idé: Måske ville hendes gamle kollega Nina Steen komme at spille for beboerne inden deres påskefrokost mandag?

Dét ville hun, og hun tog endnu en musiker med sig, nemlig Rikke Buchleitner. Så i går var der hornmusik og sang i solskinnet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce