cookie-og-privatlivspolitik
Der var travlt ved Stop Spild Lokalt Nakskovs første uddeling af mad fra Fakta i Nakskov og Netto i Maribo og Nakskov, men kun én kunne afhente mad ad gangen.
Der var travlt ved Stop Spild Lokalt Nakskovs første uddeling af mad fra Fakta i Nakskov og Netto i Maribo og Nakskov, men kun én kunne afhente mad ad gangen.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Flyvende start på uddeling

Der måtte sættes ekstra fart på uddelingen af overskudsmad, da Stop Spild Lokalt havde første uddeling.
07. april 2021 kl. 09:24 Af Palle Nevad Frandsen

NAKSKOV - Hvor er det altså bare flot. I er så seje, lød det fra en af dem, der havde sagt ja tak til gratis overskudsmad fra tre lokale discountbutikker. Bag uddelingen stod Stop Spild Lokalt Nakskov, der nok har eksisteret siden årsskiftet, men for første gang stod på egne ben.

Hidtil har organisationen, der består af lokalafdelinger over hele landet, delt mad ud sammen med AUC Nakskov, men nu står man på egne ben.

- Vi har lånt et lokale af Lolland Kommune, og det er godkendt til udlevering af fødevarer, fortæller Tannie Eriksen, der havde travlt med at styre udleveringen torsdag eftermiddag.

Over 55 havde tilmeldt sig torsdagens udlevering, og selvom kasserne var gjort klar med et kæmpe udbud af madvarer, så stod det hurtigt klart, at det tog længere tid end beregnet at få pakket poser for dem, som havde sagt ja tak.

Derfor måtte endnu et udleveringssted gøres klar ude under et halvtag, så coronareglernes forsamlingsloft ikke blev brudt.

Annonce

Taknemmeligheden var stor hos modtagerne af alle overskudsvarerne, og der var da også så meget, at flere havde problemer med at bære det væk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE