cookie-og-privatlivspolitik
Værelsesbygningerne på badehotellet bygges på pæle hævet over terræn. Forbindelsen mellem områdets bygninger kommer til at ske på gangbroer, der også er hævet over terræn. På den måde bliver området ikke drænet, og eksisterende naturområder forbliver urørt.
Værelsesbygningerne på badehotellet bygges på pæle hævet over terræn. Forbindelsen mellem områdets bygninger kommer til at ske på gangbroer, der også er hævet over terræn. På den måde bliver området ikke drænet, og eksisterende naturområder forbliver urørt.
Foto: Femern Belt Development

Lolland

Go Hotels har lokale planer for 100 millioner

Vil opføre badehotel nær nyindrettet lagune ved Femern-byggeriet.
14. august 2021 kl. 20:45 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Ejerkredsen bag "Go Hotels" er klar til at investere op mod 100 millioner kroner i et nyt hotel på en smukt beliggende og kystnær naturgrund vest for Rødbyhavn bag den lagune, der anlægges som en del af Femern-projektet.

Opførelsen af hotellet igangsættes, så snart byggetilladelsen foreligger, og de første 30 værelser ventes færdige i marts 2022.

Når hotellet står færdigt, omfatter det en hovedbygning på 600 kvadratmeter med reception, lounge, restaurant og bar samt 144 værelser fordelt på 72 bygninger, alle med mulighed for op til fire sengepladser.

- Go Hotels hotel-projekt er et eksempel på endnu en investering, der følger i kølvandet på Femern-forbindelsen. Projektet vil medvirke til at skabe den vækst og udvikling i regionen, vi og andre arbejder for. Hotellet skaber beskæftigelse i byggeperioden og vil ikke alene bidrage til at løse opgaven med indkvartering af en del af de mange medarbejdere, der kommer til Lolland i forbindelse med tunnel-byggeriet, men har også et langsigtet perspektiv. Hotellet vil - ikke mindst med sin kystnære og smukke beliggenhed - blive betydningsfuldt for den øgede turiststrøm, vi forventer til området i fremtiden, fortæller Stig Rømer Winther, direktør hos Femern Belt Development.

Hos Go Hotels ser man gode fremtidsudsigter i opførelsen af hotellet.

Annonce

- Femernprojektets aktører efterspørger gode boligforhold med et full-service hotel koncept de kommende fem-syv år. Dette har gjort det relevant at opføre hotellet. Men vi ser også hotellet som et væsentligt aktiv for lokalområdet efter Femern-projektets færdiggørelse. Vi forudser øget aktivitet i området i fremtiden, og her vil hotellet være et tilbud til en forventet øget turiststrøm og som facilitet for lokalområdet, siger administrerende direktør i Go Hotels, Michael Halborg-Bendtsen.

Go Hotels omfatter i dag fire hoteller i København med tilsammen 523 værelser.

Arkitektfirmaet Miami ark, København, der er totalrådgiver på hotelbyggeriet, har i forbindelse med projektet etableret sig med et kontor på Vestre Kaj i Rødbyhavn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE