cookie-og-privatlivspolitik
Holeby Idrætsforenings Venner stod for salg af drikkevarer. Frivillige brandfolk var også til stede som samaritter og hjælpere.

22

Billeder

Holeby Idrætsforenings Venner stod for salg af drikkevarer. Frivillige brandfolk var også til stede som samaritter og hjælpere.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Kandis gav 54. Megafest

Fredag aften blev der holdt Megafest i Holeby Hallen, hvor 412 udviklingshæmmede festede igennem til Kandis.
18. oktober 2021 kl. 12:30 Af Peter Levinsen Hansen

HOLEBY Det skulle egentlig have været Megafest nummer 57, men de sidste tre gange har den måttet aflyses på grund af corona. Fredag aften kunne man dog holde Megafest i Holeby Hallen, hvor Kandis stod for aftenens underholdning.

Med et par enkelte aflysninger talte publikum 412 beboere fra både Bo og Naboskab Sydlolland, men også bosteder i Vordingborg, Præstø, Stege samt Guldborgsund Kommune.

- Der er jo rigtig godt gang i den, og de har virkelig glædet sig. Det er som sædvanlig en succes, konstaterer Kjeld Saul, der er forstander på Bo og Naboskab Sydlolland.

- Nu ved jeg godt, at der er højt incidenstal i Lolland Kommune i øjeblikket, men jeg bor ved siden af Maribo Hallen, og der var 500 til håndbold i går (torsdag, red.). Så mine beboere, alle de udviklingshæmmede, skal sgu ikke miste den glæde ved, at vi aflyser festen, fortsætter han.

Der var dog også tænkt corona ind i arrangementet med blandt andet rigelige mængder håndsprit, ligesom alle også var vaccinerede.

Annonce

- Men det, vi også har gjort, er, at de sidder i de bobler med dem, som de plejer at sidde med, fortæller Kjeld Saul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE