cookie-og-privatlivspolitik
På scenen var der blandt andet det store kemi-show. Ligesom der var optræden af blandt andre Niels Plys og Albert Dyrlund.

15

Billeder

På scenen var der blandt andet det store kemi-show. Ligesom der var optræden af blandt andre Niels Plys og Albert Dyrlund.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Masser af børn til Børnenes Dag

For 11. gang var der Børnenes Dag i Dannemare.
12. august 2019 kl. 15:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

- Jeg har prøvet de to hoppeborge, jeg har været inde ved de der rumvæsener, og nu har jeg også prøvet førstehjælp ...

Victoria Vega Toft Simonsen, fire år og fra Nykøbing, havde en travl eftermiddag, da hun lørdag sammen med sin far Allan Toft Simonsen gæstede Børnenes Dag i Dannemare.

- Vi har sommerhus i Næsby Strand, og så var det nærliggende at besøge Børnenes Dag. Det er første gang, vi er her, og det er en god oplevelse, fordi det er så familievenligt, fortæller Allan Toft Simonsen.

Og der var rigtig mange familier, som lørdag havde fundet vej til det store arrangement, som for 11. gang blev holdt i Byparken ved kirken i Dannemare.

- Det begyndte stille og roligt for 11 år siden, men er siden vokset. Og de seneste år har vi fået mange nye aktiviteter med og et flot program på scenen, fortæller Anne Pedersen, formand i Dannemare og Omegns Landsbylaug, der sammen med Brugsen i Dannemare og virksomheden GSV står for at stable det store arrangement på benene hver sommer.

- Vi er mange, som bruger mange timer på det, men vi er bare så glade for, at så mange møder frem og har en god dag. Det er hele indsatsen værd for os. Og så længe, folk er glade for dette her, så bliver vi ved. Og i en by som vores er det også med til at give et godt fællesskab. Vi er begejstrede og har svært ved at få armene ned, lød det lørdag midt på dagen fra Anne Pedersen, mens hun kunne skue ud over en plads fyldt med legende, hyggende og spisende gæster.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Indenrigsministerens… 12. december 2019 kl. 23.09

AF: KENNETH WINTHER

Tænk hvis præsident Trump… 09. december 2019 kl. 15.37

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

Annonce