cookie-og-privatlivspolitik
Borgmester Holger Schou Rasmussen (til venstre) og Vibeke Grave byder Thomas Østergaard velkommen i den socialdemokratiske byrådsgruppe.
Borgmester Holger Schou Rasmussen (til venstre) og Vibeke Grave byder Thomas Østergaard velkommen i den socialdemokratiske byrådsgruppe.
Foto: Jesper Bøgh

Lolland

Østergaard er nu en del af Socialdemokratiet

Den nu tidligere SF'er, spidskandidat for Lokallisten Lolland og løsgænger Thomas Østergaard er fra i dag socialdemokrat.
30. januar 2019 kl. 19:20 Af Jesper Bøgh

Annonce

LOLLAND Socialdemokratiet i Lolland Kommunes byråd bliver fra i dag styrket.

Løsgængeren Thomas Østergaard - der i oktober brød med Lokallisten Lolland, som han for år tilbage selv var med til at stifte, da han forlod SF - er fra i dag socialdemokratisk byrådsmedlem.

Dermed sidder Socialdemokratiet nu på 12 ud af byrådets 25 mandater.

- Da jeg trådte ud af Lokallisten Lolland, havde jeg brug for en tænkepause. Den har jeg haft nu, og jeg er kommet frem til, at jeg landspolitisk og kommunalpolitisk passer bedst ind hos Socialdemokratiet. Jeg har jo aldrig lagt skjul på, at jeg er rød, lyder begrundelsen fra Thomas Østergaard.


Glæde hos nye fæller

Hos hans nye partifæller, borgmester Holger Schou Rasmussen og gruppeformand Vibeke Grave, er der glæde over, at Thomas Østergaard nu er en del af holdet.

- Vi har de sidste fire år haft et godt og konstruktivt samarbejde med Thomas (Østergaard red.). Han er en dygtig politiker, lyder det fra Holger Schou Rasmussen, og Vibeke Grave tilføjer:

- Vi har en stærk gruppe, som nu bliver endnu stærkere.

Ifølge Holger Schou Rasmussen er det en enig byrådsgruppe og kredsbestyrelse, der bakker op om at indlemme Thomas Østergaard.

Læs mere om Thomas Østergaards skifte i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ønsker flere oplysninger… 18. november 2019 kl. 08.29

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel til en kæmpe 17. november 2019 kl. 20.55

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hvor bor de blå? 17. november 2019 kl. 00.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I den store xenofob Georg… 16. november 2019 kl. 12.40

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

Annonce