cookie-og-privatlivspolitik
I 2016 hed advokatfirmaet på torvet Ret & Råd. Så gik det ud af kæden og blev til Torveadvokaterne. Nu skal det hedde Kromann Nielsen, for indehaver Jeppe Søndergaard har solgt firmaet. Han bliver dog som ansat.
I 2016 hed advokatfirmaet på torvet Ret & Råd. Så gik det ud af kæden og blev til Torveadvokaterne. Nu skal det hedde Kromann Nielsen, for indehaver Jeppe Søndergaard har solgt firmaet. Han bliver dog som ansat.
Foto: Claus Hansen / arkiv

Lolland

Vil lave alt det sjove

- Nu skal jeg til at cykle, løbe, svømme, fiske og læse bøger. Jeg har lavet en liste, siger advokat, som har solgt sit firma.
13. maj 2021 kl. 14:30 Af Birgitta Andersen

MARIBO Til september kommer der nyt navn på facaden på adressen Torvet 5 i Maribo.

Advokat Jeppe Søndergaard har solgt virksomheden Torveadvokaterne, der derfor skifter navn til Kromann Nielsen.

- Jeg har altid arbejdet rigtig meget, og jeg har elsket det. Jeg må jo nok gå til bekendelse og sige, at jeg er workaholic. Men her i corona-tiden har jeg haft noget mindre at lave, og jeg har aldrig haft det så godt. Det har været et wakeupcall, siger Jeppe Søndergaard om baggrunden til ejerskiftet.

- Og jeg bliver jo ikke yngre. Men jeg kan stadig godt lide mit arbejde, så jeg har ikke lyst til at stoppe. Jeg gider bare ikke alt det andet mere, siger den 63-årige advokat.

Han forlader dog ikke virksomheden, men bliver som medarbejder og daglig leder - foreløbig i to år, og det glæder han sig til.

Annonce

- Vi er meget afhængige af hinanden her på kontoret. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden dem, siger han om medarbejderne, der da også blev kaldt ind til rådslagning før salget.

- Der var godt nok bedemandsstemning. Enten lukker vi, eller også sælger vi, fortæller han.

Jeppe Søndergaard lod rygtet spredes "i miljøet" om, at han var interesseret i at sælge.

Og så fik han en henvendelse fra Lonnie Kromann Nielsen, som har advokatpraksis i Vordingborg. Hun overtager nu ejerskabet 1. september.

- Hun har fire ansatte, vi er seks. Vi har nogenlunde det samme med strafferet og bobestyring. Der er noget synergieffekt i det. Så de to forretninger passer fint sammen. Bare ikke med Jeppe som indehaver. Jeg skal bare lave advokatarbejde ... alt det sjove, smiler advokaten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE