cookie-og-privatlivspolitik
Lucia spilles Ella Testa Kusk. Hendes filmforældre er Mia Lyhne og Martin Buch.
Lucia spilles Ella Testa Kusk. Hendes filmforældre er Mia Lyhne og Martin Buch.
Foto: Scanbox

Lollands-Posten

Årets julefilm vises i biografen i Søllested

Til og med 9. december viser Søllested Bio årest danske julefilm Julemandens Datter.
29. november 2018 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Den store danske julefilm "Julemandens Datter" foregår i Grønland, hvor den 12-årige Lucia bor sammen med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som selveste julemanden.

Lucia går på den internationale julemandsskole, hvor alle verdens forskellige julemænd bliver lært op til deres vigtige arbejde - Santa, Nicolaus og Julius - og andre. Lucia vil også gerne blive julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge der får lov til at gå i julemandsklassen. Og sådan har det altid været.

Pigerne skal lære at bage og strikke, mens drengene lærer at kravle ned ad skorstenen, styre et rensdyrspand og andre vigtige julemandsopgaver.


Fra Grønland til Viborg 

Lucia syntes, det er uretfærdigt, og efter hun fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance: hun skal bestå optagelsesprøven, som alle andre.

Pigen skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske; at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask inden det er for sent. Det bliver starten på et forrygende juleeventyr med en rejse til Viborg i Danmark. 

Julius spilles af Martin Buch, mens Lucia spilles af debutanten Ella Testa Kusk. På rollelisten ses også kendte skuespillere som Nicolaj KopernikusMia Lyhneog Ulf PilgaardKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce