cookie-og-privatlivspolitik
Dommerens valg handler om en landsdommer Fiona Maye (Emma Thompson), der behandler familiesager med stor kløgt og intelligens.
Dommerens valg handler om en landsdommer Fiona Maye (Emma Thompson), der behandler familiesager med stor kløgt og intelligens.
Foto: PR

Lollands-Posten

Biografklubben åbner

Så nærmer efteråret sig, og igen i år er der mulighed for at melde voksne og børn til et af de mange spor i Filmklubben Lolland.
23. august 2019 kl. 06:45 Af Daniel Brøns

Annonce

Filmklubben har indskrivning i Maribo torsdag den 29. august fra 15 til 18 i Kulturværkets Cafe. Der spilles også i Nakskov.

Man har også i år mulighed for at vælge et eller flere spor. Prisen for voksen-spor begynder ved 150 kroner for ét spor og slutter ved 300 kroner for et adgangskort til samtlige forestillinger. Ved børnespor begynder prisen ved bare 100 kroner for ét spor.

Den første spilledag i Maribo er onsdag den 4. september. Her kan man eksempelvis klokken 19 se "Dommerens valg". Den handler om en landsdommer, der har problemer på hjemmefronten, hvor hendes ægteskab gennem 30 år hænger i en tynd tråd. Hun får sit livs sværeste sag, da den 17-årige Adam af religiøse årsager nægter en blodtransfusion.

Samme dag er der børnebio i Maribo klokken 16.15 med "Iqbal og den indiske juvel": Iqbals tante Fatwa tildeles hæderstitlen Vogter af Den Indiske Juvel, og familien skal med til Indien for at overvære ceremonien. En uheldig episode med Iqbals klasse får ham bortvist, og hans far bestemmer, at sønnen skal blive hjemme. Iqbal aftaler hemmeligt, at han kan starte i en skole i New Delhi.

Man kan se programmet på filmklubbenlolland.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce