cookie-og-privatlivspolitik
Huset i Suhrsgade 12B i Maribo er ikke så lukket, som mange måske tror.
Huset i Suhrsgade 12B i Maribo er ikke så lukket, som mange måske tror.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Få et indblik i loge-livet

Serapions-Ordenens afdeling i Maribo slår for første gang dørene op og viser lidt af logens "hemmeligheder" frem.
26. september 2019 kl. 06:20 Af Daniel Brøns

Annonce

Fraternitas betyder broderskab på latin og holder nu et arrangement for at synliggøre logen i nærområdet og samtidig give borgerne på Lolland-Falster et lille indblik i logelivet og logens aktiviteter.

Som navnet antyder optager logen kun mænd, og aftenen har også til hensigt at gøre flere mænd interesserede at blive medlem af en loge, der arbejder på et humanistisk og etisk grundlag.

Ved aftenen vil gæsterne få information om den gamle ordens historie og etableringen af logen i Maribo. Der bliver også adgang til den smukke logesal, hvor man kan overvære en modificeret logehandling under højtidelige former, og derved fornemme lidt af den stemning logens brødre oplever hver uge.

Under logehandlingen fortælles om logelivet, det at være logebroder og hvorfor logelivet er interessant, og ikke mindst hvorfor broderskabets netværk har betydning for brødrene.

Efterfølgende er der kaffe og kage, lidt at drikke og hyggeligt samvær.

Både mænd og kvinder er velkomne. Det foregår mandag den 30. september 2019 kl. 19.30 på Suhrsgade 12B, Maribo. Tilmelding på 4028 4079 eller 119170@serapion.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE