cookie-og-privatlivspolitik
Har du en forfatter i maven - så er det i 2020 du skal gøre noget ved det.
Har du en forfatter i maven - så er det i 2020 du skal gøre noget ved det.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Forfatterskole inviterer

Har du en forfatter i maven, er der i 2020 en mulighed for at udvikle talentet. Med støtte fra kommunerne ved Storstrømmen har foreningen stORDstrømmen nu mulighed for at invitere til et kursus, som er åbent for alle.
22. december 2019 kl. 04:55 Af Daniel Brøns

Annonce

Trods skabertrang, kan det være svært at komme i gang og 'ud over rampen', når man sidder alene med sit arbejde, og få 'solgt sig selv' som forfatter, illustrator og foredragsholder. Mange vægrer sig nemlig ved at tage ud at optræde, læse op og formidle sine værker.

Derfor tilbyder foreningen stORDstrømmen tre dages masterclass med fokus på netop at komme i gang, at få skrevet og at komme ud med det, man har på hjerte. Kurserne begynder den 11. januar og holdes i Næstved, Nykøbing F. og Maribo klokken 10-16. Man skal deltage alle tre gange for at være med i forløbet.

Emnerne er blandet andet "Hvordan overvinder man angsten for det hvide papir? Hvordan planlægger man sit arbejde? Hvordan skriver man den perfekte indledning og fanger læseren fra første side?" Samt: "Hvordan opbygger man et plot? Hvordan holder man dampen oppe og når i mål med værket. Hvordan skriver man en god slutning? Hvordan undgår man de mest almindelige fælder?"


Branding vigtigt

En vigtig del af kurset er også at finde ud af, hvordan man kan arbejde med sit forfatterskab og komme ud til flere læsere. Hvordan får man skabt sig selv et forfatternavn? Det handler om grundlæggende markedsføringstiltag, planlægning af lancering, og om hvordan man bevæger sig fra hobby til levevej.

Endelig handler kurset også om at turde stå frem og profilere sig med selvtillid og overbevisning. Forløbet koster 300 kroner. Kontakt via http://www.stordstroemmen.dk/KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE