cookie-og-privatlivspolitik
Der er nu sat forbedret skiltning op i Østergade.
Der er nu sat forbedret skiltning op i Østergade.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Gågadeparkering skal stoppes nu

Kampen mod parkerede biler i Østergade skal nu intensiveres. Ingen må parkere mere end tre minutter.
19. marts 2019 kl. 10:35 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er ikke let at gennemføre et områdefornyelsesprojekt, når ulovlig parkering stopper planerne. Det fortæller byplanlægger Eva Westerholt fra Lolland Kommune.

- Lige nu arbejder vi med de idéer, der er leveret af en arbejdsgruppe med beboere og forretningsdrivende i Østergade.Men der skal gøres noget ved trafikken, før der kan skabes et hyggeligt miljø, siger hun.

Kommunen har nu blandt andet lavet nye skilte, som viser, at man ikke må køre igennem. Heller ikke på cykel eller knallert. Og selv om det er tilladt at køre varekørsel mellem kl. 8 og 11 - og selv om man har en særlig køretilladelse, må ingen forlade bilen i mere end tre minutter. P-vagten vil nu have øget fokus på problemet, mens der vil blive foretaget analyser og trafiktællinger.

Arbejdsgruppen arbejder videre med visionerne og tager gerne imod idéer fra andre til det videre arbejde med gågaden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce