cookie-og-privatlivspolitik
Fire frivillige, der holder hjulene i gang. Fra venstre Arne Jørgensen fra Eskilstrup, Egon Errebo fra Rødbyhavn, Per Gundorph Hansen fra Sakskøbing og Robert Jensen fra Rødby.
Fire frivillige, der holder hjulene i gang. Fra venstre Arne Jørgensen fra Eskilstrup, Egon Errebo fra Rødbyhavn, Per Gundorph Hansen fra Sakskøbing og Robert Jensen fra Rødby.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Hjælpenisser trækker i arbejdstøjet

Togture med Museumsbanen, juletræstænding på torvene, markeder i små og store byer. Julen er over os, men flere frivillige efterlyses.
28. november 2018 kl. 07:00

Annonce

Når Museumsbanen kører i weekenden lørdag og søndag den 8. og 9. december, så ligger der et stort frivlligt arbejde bag. Hver dag i ugen arbejder 5-10 mand i Maribo med at vedligeholde skinnerne og det meget store antal lokomotiver og vogne, så juleglade familier kan gå om bord og få en festlig dag.

Men der er i høj grad brug for flere frivillige, fortæller foreningens aktive, der byder på et unikt fællesskab, hvor man hygger sammen og lærer alt fra svejsning til mekanik og træarbejde. Der er oven i købet mulighed for at overnatte, hvis man kommer langvejs fra. Enkelte medlemmer er så entusiastiske, at de kommer med familie om sommeren og bor i hytterne på baneterrænet.

I julen er der i høj grad grund til at fejre alle de frivillige, og lige for øjeblikket er der så mange aktiviteter på vej, at det kan være svært at få overblikket.

I denne avis kan du læse om juletræstænding, julemarch, julemarkeder og meget andet.

På Lollands-Postens facebook-side kan komme på besøg på Museumsbanen og se de flotte faciliteter sammen med vognene og lokomotiverne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce