cookie-og-privatlivspolitik
Man kan deltage i løbet på mange forskellige måder - og man behøver ikke at skynde sig.
Man kan deltage i løbet på mange forskellige måder - og man behøver ikke at skynde sig.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Løb med Rasmus Klump

Det årlige pandekageløb arrangeret af IK Olympia kan i år også tilbyde et løb for børn med navnet "Rasmus Klumpløbet", der er til fordel for Børneulykkesfonden.
13. juni 2019 kl. 05:15 Af Daniel Brøns

Annonce

Tag med ud og gå eller løbe - sammen - eller hver for sig. Og få dig en omgang pandekager. Ovenikøbet i præcis samme kvalitet, som Rasmus Klump og hans venner ville forvente dem. De er leveret af Bangs Have, der sponserer kagerne.

Løbet holdes nu for 37. gang, og som noget helt nyt har løbet i år indledt samarbejde med det nationale Rasmus Klumpløb, der er et koncept, som findes i hele landet og som har til formål at støtte Børneulykkesfonden.

Alligevel er konceptet for løbet nogenlunde det samme som tidligere år: Man kan løbe voksenruten på 5.273 meter én eller flere gange. Helt indtil fire gange, hvilket svarer til en halvmaraton.

Man kan også vælge at være med på årets gårute. På denne rute kan man kun tilmelde sig på dagen - og altså ikke online. Man får et startnummer, men er ikke med til tidsregistreringen - men startnummeret giver adgang til udlevering af pandekager efter endt tur. Man kan selv vælge om man vil gå distancen på de 5.237 meter eller børnedistancen på 2,2 kilometer.

Rasmus Klumpløbet er kun for børn - og altså på 2,2 kilometer. Vil barnet ikke løbe alene, kan en voksen bare løbe med uden løbernummer. Men så skal den voksne huske at tilmelde sig som gående, hvis vedkommende vil have adgang til pandekager efter løbet.

- Man kan vælge sin deltagelse meget frit - det vigtigste er, at så mange som muligt bakker op, så vi kan støtte børnene og foreningen gennem en spændende event her i Maribo, fortæller Henning Wagner, formand for IK Olympia, der venter at omkring 150 mennesker vil deltage i år.

Årets Pandekageløb finder sted lørdag den 15. juni 2019 kl. 11.00 med start fra Torvet i Maribo. Cirka fem minutter senere starter Rasmus Klumpløbet

Der er medalje til alle deltager i Rasmus Klumpløbet. Desuden er der naturligvis præmier til dem, der klarer sig bedst i de øvrige løb.

Prisen for at deltage er 90 kroner plus kortgebyr. For børn og "fodgængere" er prisen 35 kroner. Prisen er online. Møder man bare op, bliver prisen henholdsvis 125 kr. og 50 kr - eller altså 35 kroner for gå-løbet.

Børn, som deltager i voksenløb, betaler voksenpris.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce