cookie-og-privatlivspolitik
Rene Holten Poulsen og Nils Boe - bronze i K2 1000 meter i world cup i Poznan maj 2019.
Rene Holten Poulsen og Nils Boe - bronze i K2 1000 meter i world cup i Poznan maj 2019.
Foto: Nebojsa Radovic

Lollands-Posten

Maribo-kajakker i top på Verdensplan

René Holten Poulsen vandt i sidste uge i Poznan sin første world cup-medalje på den olympiske toerkajak over 1.000 meter sammen med Nils Boe. René Holten Poulsen roede også mix K2 500 meter sammen med Emma Aastrand Jørgensen, hvilket også gav bronze. De er alle fra Maribo Kajakklub.
31. maj 2019 kl. 12:19 Af Daniel Brøns

Annonce

I K2 1000 meter roede den danske duo sig til bronze efter finalens to tyske hold, hvor det vindende hold med Max Hoff er forsvarende verdensmester.

- Det var et rigtig godt og veldisponeret løb fra vores side, og vi er meget glade for bronzemedaljen. Det var lidt ærgerligt, vi ikke kunne komme forbi tyskerne i spurten, for vi var tæt på sølvet, men vi stivnede en smule til sidst. Det gør ikke så meget, for så ved vi det til næste gang. Det var nogle svære forhold og med dårligt vand denne world cup, så vi kan stadig forbedre os, fortæller René Holten Poulsen.

I weekenden 31. maj til 2. juni fortsætter world cup i Duisburg, hvor klubben også forventer resultater.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE