cookie-og-privatlivspolitik
Der kan være mange penge at spare med en varmepumpe, men det er vigtigt, at dit hus i forvejen er godt isoleret.
Der kan være mange penge at spare med en varmepumpe, men det er vigtigt, at dit hus i forvejen er godt isoleret.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Mød tre leverandører af varmepumpeløsninger

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge? Tågerup og Omegns Beboerforening afholder et debatmøde med tre forskellige leverandører.
16. april 2019 kl. 07:45 Af Daniel Brøns

Annonce

Fordele og ulemper, finansiering, offentlige tilskud, skattemæssige konsekvenser, driftudgifter, vedligeholdelse samt valg af luft-til-luft, luft-til-vand - eller måske ligefrem pillefyr, brændeovne eller nyt oliefyr i stedet. Dette og meget andet kommer på dagordenen, når tre VVS firmaer med har praktisk erfaring møder op for at debattere med forbrugerne onsdag den 24. april klokken 19 i Hyldtofte Forsamlingshus.

På mødet kan du træffe Jørn Kristiansen VVS, Rødby, Philip Christiansen fra Vagn VVS, Holeby og Lollands EL, Holeby. Endvidere deltager Karsten Larsen fra Nærvame og Baxi. Denne sagkundskab bliver suppleret en bruger, der har anvendt varmepumper i en årrække og derfor har et indgående kendskab til dagligdagens fordele og ulemper ved opvarming med varmepumper.

Bemærk, at Lollands-Posten kritisk har beskrevet udgifterne ved Nærvarme, så dette kan blive en del af debatten. Tilmelding ikke nødvendigt til mødet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce