cookie-og-privatlivspolitik
Også butikkerne er ved at være klar til markedet. På billedet er det personalet ved Zar, der plejer at have ekstra mange nedsatte varer på gaden om onsdagen.

3

Billeder

Også butikkerne er ved at være klar til markedet. På billedet er det personalet ved Zar, der plejer at have ekstra mange nedsatte varer på gaden om onsdagen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Nedtælling til onsdagsmarked

Fra 3. juli er onsdagsmarkederne klar til endnu en sæson i byens gader - især med lopper oppe i gaderne og underholdning og lokale producenter på Torvet, Lille Torv og i LollandsCentret. Der savnes dog flere frivillige.
29. juni 2019 kl. 03:49 Af Daniel Brøns

Annonce

I år vil der komme madsalg ved LollandsCentret og på Lilletorv. Der vil være underholdning både her og på Torvet med blandt andet de lokale Jørn Bonde, Hermands Humle 5-mands orkester, Lost Highway og Panic Jazz Kvartet.

I år koster det for første gang penge for små stande at være med - altså 50 kroner for en lille stand i gaderne. Gebyret skal sikre, at folk er så seriøse, at de også bliver der hele dagen.

For børn vil der være springborge og en "high jumper trampolin" . Også Hr. Plys vil optræde onsdag formiddage. Der vil også være hestevognskørsel. gymnastikopvisning og Kangoo Power Jumps.

Lige nu ser det ud til, at antallet af tilmeldinger matcher tidligere år, men der er behov for flere frivillige, der kan afse et par timer en onsdag eller flere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce