cookie-og-privatlivspolitik
Karina Nyborg og Klaus Østergaard vil fortsat være to af nøglepersonerne i virksomheden.
Karina Nyborg og Klaus Østergaard vil fortsat være to af nøglepersonerne i virksomheden.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Ny ledelse i K.Ø.

KØ Entreprise er blevet et anpartsselskab. Men det er stadig de samme folk i marken.
24. september 2019 kl. 06:19 Af Daniel Brøns

Annonce

Der er sket meget siden Klaus Østergaard og Karina Nyborg for to år siden mødte hinanden - og siden flyttede sammen i huset ved Errindlev, der deler adresse med KØ Entreprise. Den 2. september købte Karina Nyborg virksomheden gennem et nyoprettet anpartsselskab med samme virksomhedsnavn. Dog stadig med Klaus Østergaards erfaring på kontoret - og i marken, hvor Klaus især arbejder med de mere teknisk krævende opgaver.

Og hun stråler af glæde og engagement, når man spørger til fremtiden:

- Det bliver da til noget af en omvæltning pludselig at skulle lede en virksomhed med 35 ansatte, men jeg har jo de ansatte til at hjælpe mig, siger Karina Nyborg, der regner med at hun med tiden måske må trappe lidt ned i antallet af timer på sygehuset i Nykøbing, hvor hun arbejder.

- Men både Klaus og jeg er jo lidt af nogle arbejdsheste, så de sidste tre uger har jeg bare holdt ferie for at kunne komme lidt ind i tingene, siger den nye direktør, der ligesom Klaus er vant til arbejdsuger på 50 timer.

- Men det føles ikke så hårdt, når man arbejder for sin egen virksomhed, selv om det er travlt, siger hun.

Og travlt får hun bestemt også i fremtiden. Konkret kommer Karina til at stå i spidsen for omkring 25 mand i KØ Entreprise og Øllebølle Tæk, og så har hun for få uger siden overtaget byggefirmaet J.P. Pedersen & Sønner, der ligger i Eskildstrup med yderligere 3-4 mand. Endelig har Karina også ledelsen af vinduesfabrikken EDania - en dansk fabrik, der producerer vedligeholdelsesfri døre og vinduer i Nykøbing. Her er syv mand ansat og god basis for vækst.

Så Karina Nyborg regner med, at det må være godt med det - foreløbig, fortæller Karina Nyborg.

Hun tilføjer, at Klaus har friet til hende på sin 50-års fødselsdag. Så hun glæder sig - både personligt - og fagligt - til alt det nye, der venter i de kommende år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE