cookie-og-privatlivspolitik
13 kunstnere er med i det nye Gallery O. Brian von Kuba tager imod og viser frem, her foran et af sine egne værker.
13 kunstnere er med i det nye Gallery O. Brian von Kuba tager imod og viser frem, her foran et af sine egne værker.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Nyt galleri i byen

Gallery O er flyttet ind i Vestergade.
08. august 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

13 kunstnere, de ni fra forskellige lande men bosiddende i Berlin, resten fra København og Lolland er med i det nye Gallery O på Vestergade på Lilletorv.

Galleriet passes til daglig af Brian von Kuba. Han flyttede til Lolland sidste år efter i 15 år at have arbejdet i Berlin og København har han nu base i Maribo

Åbningstiden er for det meste alle dage klokken 13.

- Vi prøver at holde åben når andre har lukket, men jeg har frihed til at lave andet, hvis der sker noget, forklarer han.

Det er planen at holde forskellige arrangementer, blandt andet workshops og performances. Og så kommer der selvfølgelig skiftende udstillinger. Den næste har fernisering 16. august, den byver på malerier, skulpturer, installationer, video og lyd. Den vil primært bestå af værker, der ikke tidligere har været udstillet i galleriet.

- Jeg foretrækker så vidt muligt, at hver udstilling har friskt materiale, fortæller Brian von Kuba.

Alle de udstillede kunstværker er til salg, det kan man ikke umiddelbart se, for der hænger ikke informationer på væggene, kun kunstværker.

- Vi laver en skitse over lokalerne og så skriver vi pris på der. På den måde forstyrrer skiltene ikke, når man kigger på værkerne, forklarer Brian von Kuba.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE