cookie-og-privatlivspolitik
Udstyr til motorcykel-entusiaster er en del af forretningens aktiviteter, fortæller Hans Kristian Bruhn Pedersen.

16

Billeder

Udstyr til motorcykel-entusiaster er en del af forretningens aktiviteter, fortæller Hans Kristian Bruhn Pedersen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Rødbykunstner vil sætte gang i bygaden

Gallery Bruhn Pedersen er navnet på et nyt galleri, der er startet af Rødby-kunstneren Hans Kristian Bruhn Pedersen. Han inviterer alle lokalt engagerede til at bruge lokalerne.
08. juli 2019 kl. 08:26 Af Daniel Brøns

Annonce

- Jamen jeg vil bare gerne være med til at skabe lidt liv i byen, så hvis nogen kommer forbi for at høre lidt om, hvordan man laver kunst i læder, så vil jeg vise, hvordan man gør.

Sådan lyder en af de visioner, som Hans Kristian Bruhn Pedersen har for det nye galleri, som han netop har åbnet i Østergade 14B, hvor han indtil videre har egne værker udstillet sammen med billeder fra tre andre kunstnere.

Selv laver han meget alsidig kunst og kunsthåndværk. Ud over at male, så laver han også lysestager i metal, læderkunst, glas-slibning og brugsgenstande af forskellig art. Selv lædervarer til S/M og udsmykning til motorcykler kan han levere fra butikken. Selv er han den stolte indehaver af en Harley, så han kender mange, der har brug for at udsmykke maskinen med et flot såkaldt "tank dash".

Han er generelt meget glad for at lave kunst på bestilling, så hos Hans Kristian kan man eksempelvis forevige barnets første tegning som glaskunst - eller man kan få lavet et spejl til minde om sit bryllup - eller noget helt andet.

- Jeg nyder bare at gøre folk glade med mine ting, så kan folk bruge min indsats til at lave noget flot, så er jeg klar, siger kunstneren, der har været aktiv siden hans klasselærer i 3. klasse anbefalede ham at blive ved med at tegne og male.

- Men det er absolut ikke planen, at butikken kun skal handle om mine ting, så folk kan bare komme forbi, så er jeg klar til en snak om, hvordan vi kan lave noget sjovt sammen, siger han.

Se billeder på lollands-posten.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE