cookie-og-privatlivspolitik
Takket være uddannelse i sportsmassage og wellness-massage er klientellet ikke kun kvinder.
Takket være uddannelse i sportsmassage og wellness-massage er klientellet ikke kun kvinder.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Skønhed fra Kenya - nu i Maribo

Væggene i Lollands nye skønhedssalon i Maribo bugner af eksamensbeviser. Og faktisk kan Damaris Pugerup ekstremt meget med sine hænder, som hun har brugt til at skabe skønhed med siden hun var 19.
30. januar 2019 kl. 09:37 Af Daniel Brøns

Annonce

Mange har allerede mødt mødt Damaris. Måske Døllefjelle-Musse Marked eller på julemarkedet i Engestofte, hvor hun fra morgen til aften har lavet negle på gæsterne. Altid med fart over feltet.

De færreste ved til gengæld, at hun er vant til et stort arbejdspres fra Kenya, hvor hun for omkring 12 år siden fik sin første 2-årige uddannelse som kosmetolog og i fem år arbejdede dagligt fra 6-22 på et luksushotel. I den sammenhæng virker den nuværende åbningstid i Maribo fra klokken 10 til 17 som den rene luksustilværelse.

Kærligheden førte hende siden til Danmark, så i dag bor hun sammen med sin mand og sin to-årige søn lidt uden for Errindlev. Hun er også kommet til at holde rigtigt meget af Maribo, hvor hun i en periode har været en del af staben hos frisør "Hos Hovmand", indtil hun valgte at starte selvstændig klinik.


Vil udvikle Maribo

- Jeg vil hellere åbne butik i en lille by end i en større, for jeg synes, at man skal bakke op om den lokale udvikling i stedet for at flytte det hele til de store byer, siger iværksætteren, der allerede har en halvfyldt ordrebog, som hun er overbevist om vil blive helt fyldt. Især fordi hun har eksamensbeviser inden for det meste: Hudpleje, negle, øjenvipper, pedicure og massage - og nye teknikker kommer hele tiden til. Eksempelvis kender hun en traditionel indisk teknik til at ordne øjenbryn, som flere af hendes kunder er blevet rigtigt glade for.

Du kan se flere billeder på Lollands-Postens facebook-side.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce