cookie-og-privatlivspolitik
Mads Munk bruger ikke meget benzin efter, at han er skiftet til hybrid, der typisk sælges med en Clever-løsning. Den nye Ceed står i baggrunden.
Mads Munk bruger ikke meget benzin efter, at han er skiftet til hybrid, der typisk sælges med en Clever-løsning. Den nye Ceed står i baggrunden.
Foto: Daniel Brøns

Motor

77 kilometer på literen

Hos AutoCentro i Nykøbing kan de næsten ikke følge med efterspørgslen på Kia for tiden, og den nye Ceed SW plugin ventes at øge interessen yderligere.
14. marts 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Man skal selv prøve sine biler, inden man sælger dem.

Det mener Mads Munk, der er Kia-ansvarlig hos AutoCentro og til daglig kører en Kia Optima fra Præstø og tilbage. Og han kører gennemsnitligt 98 kilometer på literen. Plus strøm altså. Så fantastisk en biløkonomi medfører kunder i butikken, så AutoCentro venter et stort rykind i den kommende tid, efter at Optima har fået selskab af Ceed SW som plugin.

- Den kører næsten 77 kilometer på literen, hvilket vil sige, at man fuldt opladet - og med én liter benzin i tanken kan køre præcis 77 kilometer, forklarer sælgeren, der glæder sig til at vise den nye bil frem.

På ren el kan den nye Ceed køre 50 kilometer på et fuldt batteri, inden benzinmotoren skal i gang, og det betyder, at man får store besparelser i hverdagen, idet langt de fleste ture er korte. Det bedste er prisen - knapt 260.000 kroner - med masser af udstyr inkluderet, såsom adaptiv fartpilot, bak-kamera og nøglefri betjening. Og selv om det ikke er en racerbil, så mangler man ikke kræfter med 141 HK, forsikrer Mads Munk, der også sælger elbilen Kia e-Niro.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05

AF: JOHN WENNERWALD

Vinteren kommer 15. marts 2020 kl. 20.30
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce