cookie-og-privatlivspolitik
Den nye Corsa har verdenspremiere til september ved IAA i Frankfurt og bliver introduceret på det danske marked i slutningen af 2019.

3

Billeder

Den nye Corsa har verdenspremiere til september ved IAA i Frankfurt og bliver introduceret på det danske marked i slutningen af 2019.
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Endelig: Opel gør klar til ny Corsa

Opel Corsa er en rigtig danskerbil, og derfor bliver det spændende, om vi kan vente en bil, der er lige så underholdende som Opel selv påstår, at den bliver.
22. juli 2019 kl. 06:51 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Opel har fanget alvoren. Hvis de skal overleve så skal det være med biler, som imponerer rettere end at appellere til kunder, som hellere vil se maling tørre frem for at bruge unødig tid på at overhale på motorvejen.

Nu kommer så den lille Corsa, som Opel håber får gang i salget. Derfor lokker de med, at den er sjov at køre, har avancerede motorer, lav siddeposition og sporty køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug

Bilen er opbygget på samme platform som bl.a. den kommende Peugeot 308, og det er fordi Opel er blevet en del af den franske Group PSA, der også tæller Peugeot, Citroën og DS.

Det åbner blandt andet muligheden for nye motorer, så spænder vidt: En 3-cylindret 1.2 benzin med enten 75 hk, 100 hk og 205 Nm eller 130 hk og 230 Nm med 8-trins automatgearkasse eller en 4-cylindret diesel 1.5 med 102 hk og 250 Nm.

I 2020 kommer Corsa også som ren elbil.


En letvægter på under 1.000 kilo

Med en egenvægt på 980 kilo placerer den letteste udgave af den nye Corsa sig blandt letvægterne i sin klasse. Sammenlignet med forgængeren er det lig med en vægtreduktion på hele 108 kilo, hvilket bidrager betragteligt til de dynamiske køreegenskaber.

Den nye Corsa har et sporty design, der signalerer dynamik, og det understreges på versionen med tofarvet lak.

Taglinjen er 48 mm lavere end forgængeren, hvilket giver et coupé-look uden at tage loftshøjde fra føreren og passageren. Føreren sidder 28 mm lavere og bag rattet opleves en præcis styring og dynamiske køreegenskaber, der blandt andet drager fordel af et lavere tyngdepunkt.


Teknologi for alle

Den nye Corsa tilbyder teknologier og køreassistentsystemer, som kunderne normalt vil opleve i biler i de større klasser. Det ultimative eksempel på dette er Opels avancerede LED matrix-forlygter, der for første gang introduceres i miniklassen.

Udvalget af sikkerhedsfeatures er omfattende med blandt andetskiltegenkendelse, adaptiv fartpilot, aktiv blindvinkelalarm, vejbaneassistent og diverse parkeringsassistenter.

Ejerne kan også nyde godt af en ny generation af infotainmentsystem, med Navi med 7" touch skærm eller den store Multimedia Navi Pro med 10" touch skærm.

Den nye Corsa kommer i fire forskellige udstyrsniveauer. Selv i basisversionen er det muligt at udstyre Corsa med typiske Opel features som varme i rattet og lædersæder med varme med massagefunktion (førersædet).

Den nye Corsa har verdenspremiere til september ved IAA i Frankfurt og bliver introduceret på det danske marked i slutningen af 2019.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce